Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varoz
addikt
Köszönöm, épp ennyit szerettem volna csak.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
válasz Depression #39 üzenetére
Legjobb lapok voltak pedig, amíg az USI meg nem vette. Onnantól szakadék kb.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
Én maradok MSi vonalon szerintem, régi, igazi Abit lapok után a legjobbak az MSi lapjaim voltak.
-
Varoz
addikt
Nem értetted meg a kérdést! Nyilván nem jóslást kértem, hanem, hogy az MSi lapok mostanában, hogy szolgálnak pl.? Akár AMD vonalon, akár Intel vonalon. Ha egyértelműen jól, akkor nyilván ha rajtuk múlik AM4 is fasza lesz.
Ennyi a kérdés, nem az, hogy garantálod-e, hogy überfaszaistencsászár lesz-e egy konkrét lap ami még kint sincs!Pl. a Gigáról meg le is írtad mi az egyik ok, amiért már 7 éve se kellett.
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
Üdv!
Mi a tapasztalat egyébként lapgyártók terén, ha már feljött a Giga?
Melyik a legkiforrottabb?
Már 7 éve lassan, hogy a mostani MSi deszka szolgál a Deneb alatt, szóval nem tudom merre mozdultak el a gyártók, bár szívesen maradnék ezen a vonalon, nekem bejött.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DIGI internet
- Kuponkunyeráló
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! ASUS ROG MAXIMUS Z690 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! GIGABYTE Z270X Ultra GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asrock B450M Pro4-F alaplap, használt
- Gigabyte 4.gen i7-es félkonfig! fejlesztés miatt, eladó! FoxPost ON!
- Eladó 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SK Hynix memória - eladva, értékelésre vár
- 6x32GB DDR4 3200MHz desktop RAM
- Asrock J4125-ITX alaplap / dobozokkal, tartozékokkal, gyári állapotában / 4lza garanciával.
- Corsair VENGEANCE LPX memória, 16 GB DDR4, 2666 MHz CL16, négycsatornás készlet
- Corsair VENGEANCE LPX 4 x 8GB DDR4 3600Mhz
- Kingston 2x1GB DDR2-800 CL5 hűtőbordás ram párban eladó olcsón
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest