Hirdetés
-
PROHARDVER!
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
raveinT
tag
válasz
adagabor
üzenetére
szia, én annyit tudok hozzáfűzni, hogy a szintén msi alaplapom (x370) gyártói oldalán a megjelenéskor letesztelt RAM -ok listáját többet nem frissítették, mégis mikor megvettem a korábbi 2*8gb gskill RAM kit helyére ugyanabból a modellből a 2*16gb kitet, simán vitte az xmp profillal a megfelelő órajelen.
Szóval attól még, hogy nem frissítették a listát, attól még simán lehet bele jó (nyilván annál magasabb sebességre viszont nem lesz képes mint amit az alaplap bír).
Én a helyedben ha van abból a RAM -ból amit most használsz 2*16-os, azt vennék és akkor 90% hogy nem lesz kompatibilitással gond (ha meg igen, netről rendelés esetén ugye elállhatsz az esetek többségében 2 héten belül), ugyanúgy be tudod majd állítani az xmp profilt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen Blu-ray írót?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vicces képek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest