- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Raspberry Pi
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz
VaniliásRönk #6682 üzenetére
az lehet, de az esetek többségében kihasználatlan marad a lehetőség, mert mikor olyan szinten kevés a vga a felhasználónak, és elgondolkozik rajta, hogy sli vagy cf miatt még 1 karit tömjön a gépbe, hogy ne kelljen a mostani kariát eladni, rájön, hogy inkább eladja mert ha megvesz még1 vgat(én anno a 7600gt-vel voltam igy) akkor árban már többe van, mintha egy jobb karit vett volna(esetemben 7900gs)! és az sli vagy cf teljesitményben még gyengébb marad, mint egy nagyobb vga! ez tényleg annak "éri meg" aki megveszi a csúcsvga-t vagyonokért, vesz belőle 4-et, majd bukik annyit egyszer rajta, hogy másnak egy fél évi fizetése nincs annyi!
anno a 7600gt SLI rendszer kikapott az egy 7900gs-től, és kb egy árban voltak, a 7900gs talán még kissé olcsóbb, ezért inkább azt vettem, mert minek kajáltassak 2vga-t, mikor 1 tudása is több, olcsóbb....
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3208
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest