- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Arc Battlemage B570/B580
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soma01
veterán
Nagyon jó árak, igen! A Gigabyte 19-be lenne nekem. Az a pár ezres (2db) megéri az ASUS-t tényleg.
Amúgy debreceni vagyok, úgyhogy az itteni nagykerekben kell körülnéznem. Tudok vásárolni nagykerből,de ha nincs raktáron nem akarok rendelni 1db-ot. Lehet, ki is röhögnek. Szóval abból válaszok ami van épp nekik, vagy előrendelésben van.
Azt nézzd már meg nekem (vagy valaki más is akár) légyszives, hogy az a Gigabyte alaplap amit én néztem, tudja e a SATA2-t?! Link fentebb...
Én csak azt látom, hogy 3gigás a vezérlő, de hot plug-ot nem írnak és SATA2-t sem sehol. Igaz a chip a 430-as Nvidia, de nekem akkor is gyanús. A PH tesztben az adatlapon SATA2-t írtan, de máshol nem látom, hogy ez lenne írva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- World of Tanks - MMO
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Minden, ami Unreal Engine
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Microsoft Edge
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Vigneau interaktív lokálblogja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged