- iPad topik
- Autós kamerák
- Nikon DSLR topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Socket AM5
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
hobizoli #158 üzenetére
Talán az én hibám is, mert kicsit rátettem egy lapáttal, mindig kimért logikával és enyhe gúnnyal válaszoltam. Elég hamar kikattant.;]:))
Mindenesetre folyamatosan arcoskodott (ő az AMD főmérnökével szokta ezeket megbeszélni, én mit is tudhatok erről, most is egy Optronnal zsúfolt szobában ül, hasonlók). A válaszaimat el se olvasta rendesen, sőt gyakran már a saját kérdéseit megválaszolta helyettem ugyanazon hozzászólásban.
Nem tagadom, kicsit felkaptam a vizet én is ezen a stíluson, de elég jól palástoltam.:)
Azóta egy másik fórumozónak bemásoltam oda T2k másik topicbeli megnyilvánulását a kérdésemmel kapcsolatosan, esetleg nézd meg.
Aktív témák
- Nem lesz iPhone 19
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AliExpress tapasztalatok
- Villanyszerelés
- Windows 11
- iPad topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest