Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• xrvman

őstag

válasz Foose #411 üzenetére

Érdekes, ez kb az, amit leírtam, de én xpadder nélkül, simán a Snowrunnerből való beállítással, használtam a váltót.
    És ahogy nézem a videót, nem volt kuplung.
    Viszont olyan fun feelinget tudtam csinálni ezáltal, hogy lehetett vele mókázni.
    Folyamatos gáz mellett elindultam L+ -ben, majd átraktam a váltót H-ba, és rövidesen vissza A-ba, így, volt hogy szinte driftelve, gyorsítva kanyarodott pl a jeges szakaszon, olyanokat gyorsult. :D

Billentyűzettel hasonló, de nem olyan erőteljes dolog történik, ha nyomsz egy pillanatra egy shiftet. (Mintha váltani akarnál egérrel, nyomva tartod, váltasz, ám itt csak egy pillanatra lenyomod és felengeded.)
    Gázadáskor nyomsz, akkor van hogy kettőt vált fel.
    Motorfékezéskor ugye nagyon lemegy a fokozat egyesbe indulna újra még lejtőn is, ha ekkor is nyomsz egy shiftet, felteszi vagy harmadikba vagy második fokozatba és lódul.
    Illetve ha megy felfele az emelkedőn és elfogy az ereje, nem várod meg míg szinte megáll és egyesben indulna, hanem amikor hallod, hogy már erőlködik, szintén rúgsz egyet a shiften és visszavált pl. ötödikből második fokozatba.
    Ezt véletlenül fedeztem fel, amikor is csak hozzáértem a shifthez, de mégsem akartam váltani :)

Új hozzászólás Aktív témák