Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Dell notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
válasz
Kvelstadt
üzenetére
A farmsimek is tartalmaznak mods lehetoseget.Meg abban is jobbak,h ott van publik mods coop lehetoseg es serverkereso. A mud-ban is van kezdetleges,de hasznalhato serverkereso.
Itt meg csipisz van amit nem is ertek es bosszant is mert coop parti vok.
Amur megjeleneseig pl meg annyit engedtek,h publik mods servert indits.Ezt beallitva es visszalepve majd ujra coop partit keresve mods public patriba rakott.(megfelelo mods meglete mellett.Nelkule kiírta,h mik kellenek.....letoltve ,ujraprobalva rengetek patiban jartam.)Maceras volt,de igy talaltam kiskaput mods jatszani random idegenekkel.Mukodott a pecsig mert akkor eljott a mostani beallitas,h public nem engedi a mods-t bekapcsolni......kiskapu bezarva. Nem ertem miert nincs 1+ev utan sem serverkereso es miert privat(baratlistas) lehet csak a mods parti.Mivel nagyon retegjatek es a baratlistamon par ember jatsza(igazan mar csak 1) igy nekem ez nagy ervagas.
En ha jatszom azt coop teszem es johet barki,belepve latja mi merre hanyora es ha talal szimpi feladatot nekiall,vagy kilep.Ritkan rugok ki embert,de vannak bunkok akik tornek zuznak csak,nah azok repulnek.A tobbseg korrekt es jatszani jon es tenyleg orakon at is segit vadidegenkent.(mint En is ha masnal vok)Nem beszelunk,de idonken ranezve a terkepre latszik ki merre jar mit csinal,nem e kerult bajba stb es ha kell megyek tankolom,javitom,segitem ,h befejezze amit csinal. De szedtek mar ossze a xarbol engem is szorult pillanatban mert terkepen meglatva a borulast,jott menteni.(dudalas,villogas es megyunk a dolgunkra.)
Tapasztalat,h rengetegen jatszak coop ezt barki ellenorizheti ha coop inditja a jatekot.(vagy Ő megy mashoz).Rovid ido alatt megtelik normal mod a parti.Hard mod is jatszak coop,de ugy sokkal kevesebben lepnek be hozzam vagy talalok mas partit.
Ezert mondom soxor,h jo a jatek,de lehetne sokkal tobb es jobb is csak.........
Nah kisirtam magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Minden, ami hőszivattyú
- Windows 7
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- További aktív témák...
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS és Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Dell Latitude 5490 14",HD,i5-7300U,8GB,256GB SSD,WIN11
- Alienware 17r4 olvass
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest