Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
válasz
Kvelstadt
üzenetére
A modok nem csak feltétlenül csalásra vannak kitalálva. Nyilván olyan verdák is vannak, amelyek nagyon megkönnyítik a játékot, de igazából szerintem ezeknek is van helye. Amikor nem akarod ugyanazt az útvonalon végigmenni 3x pl, mert 3 db rakomány kell és a játékban egyszerre csak egyet lehet vinni. És érzed, hogy igazából csak kínlódás az egész és semmi kedved hozzá. Ekkor lehet találsz egy olyan moddolt verdát, ami pl egyszerre el tudja vinni azt az árut. Ez a játékélményt növeli szerintem.
Szintén csak hozzátesz a játékhoz egy-egy olyan jármű-mod, amely jobbá teszi az alapjárgányt. Ilyen pl a moddolt Tatarin, amely gyakorlatilag egy az egyben az a játékban megtalálható verda, de erre már lehet tenni többféle abroncsot és van rajta vonóhorog is az utánfutóknak. Hol ebben a csalás? Szerintem sehol, ez a mod csak jobbá tette a játékot.
Én még egy moddolt verdát használok, asszem valamelyik nagy dög Koloh, vagy Koloc. Marha jól kinéző verda, sokat spóroltam rá, erre kaptam egy egy kis üzemanyagtankkal rendelkező verdát, amelyre az egyetlen pakolható cucc a kamion utánfutók húzására való beakasztó izébizé (grat magamnak
). Magyarán kaptam egy használhatatlan verdát. A moddolt változatára fel lehet pakolni egy csomó kiegészítót, talán a tankja is nagyobb és van egy csomó marha jó festés is hozzá. De én azokat a modokat is csipázom, amikor fel lehet pakolni a teherautók hátuljára kisebb verdákat és szállíthatod őket. Szerintem ezek marha jó dolgok és csak adnak a játékélményhez, nem elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Highguard - Nagy érdeklődéssel indult, de vannak gondok vele
- Amazon Kindle
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mesterséges intelligencia topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- További aktív témák...
- Eladó egy komplett erőbázis ami bármilyen csatára felveszi a harcot a megfelelő kártya mellett.
- Samsung C34G55TWWP Monitor - 34", VA, 3440 x 1440, 1 ms, 165 Hz
- Eladó ASUS TUF GAMING B760M-PLUS WIFI mATX alaplap
- Eladó Gigabyte GeForce RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB GDDR6X (GV-N407SWF3OC-12GD)
- AKCIÓ GAMER PC AMD Ryzen 5 7500F/ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI/Asus DUAL-RTX3060TI/32 GB DDR5
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Magyarán kaptam egy használhatatlan verdát. A moddolt változatára fel lehet pakolni egy csomó kiegészítót, talán a tankja is nagyobb és van egy csomó marha jó festés is hozzá.