Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
válasz
Kvelstadt
üzenetére
A modok nem csak feltétlenül csalásra vannak kitalálva. Nyilván olyan verdák is vannak, amelyek nagyon megkönnyítik a játékot, de igazából szerintem ezeknek is van helye. Amikor nem akarod ugyanazt az útvonalon végigmenni 3x pl, mert 3 db rakomány kell és a játékban egyszerre csak egyet lehet vinni. És érzed, hogy igazából csak kínlódás az egész és semmi kedved hozzá. Ekkor lehet találsz egy olyan moddolt verdát, ami pl egyszerre el tudja vinni azt az árut. Ez a játékélményt növeli szerintem.
Szintén csak hozzátesz a játékhoz egy-egy olyan jármű-mod, amely jobbá teszi az alapjárgányt. Ilyen pl a moddolt Tatarin, amely gyakorlatilag egy az egyben az a játékban megtalálható verda, de erre már lehet tenni többféle abroncsot és van rajta vonóhorog is az utánfutóknak. Hol ebben a csalás? Szerintem sehol, ez a mod csak jobbá tette a játékot.
Én még egy moddolt verdát használok, asszem valamelyik nagy dög Koloh, vagy Koloc. Marha jól kinéző verda, sokat spóroltam rá, erre kaptam egy egy kis üzemanyagtankkal rendelkező verdát, amelyre az egyetlen pakolható cucc a kamion utánfutók húzására való beakasztó izébizé (grat magamnak
). Magyarán kaptam egy használhatatlan verdát. A moddolt változatára fel lehet pakolni egy csomó kiegészítót, talán a tankja is nagyobb és van egy csomó marha jó festés is hozzá. De én azokat a modokat is csipázom, amikor fel lehet pakolni a teherautók hátuljára kisebb verdákat és szállíthatod őket. Szerintem ezek marha jó dolgok és csak adnak a játékélményhez, nem elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Magyarán kaptam egy használhatatlan verdát. A moddolt változatára fel lehet pakolni egy csomó kiegészítót, talán a tankja is nagyobb és van egy csomó marha jó festés is hozzá.