Hirdetés
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPad topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Crystalheart
üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék, bár kibírom azt is, ha azt a párat újból megalkotom. Annak lehet ciki, aki valóban sokat használ, de annak is csak ritkán.
Nálam ez a probléma most még nem aktuális, de azért örülnék, ha jönne ide valami pozitív válasz egy kétkattintásos megoldással.

-
Crystalheart
őstag
Sziasztok, egyáltalán nem találtam topikot ennek a remek alkalmazásnak, ahol megkérdezhetném, hogy van-e valakinek valami trükkje arra, hogy a Look-okat (preseteket, filtereket) egy telefon-rendszervisszaállítás előtt elmentsem? Általában bőven több lépést használtam, semhogy a QR-kódos megoldás működhessen... De nem szeretném elveszíteni őket. Valahol biztosan tárolja őket a program, de nem tudok rájönni, hol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest