Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OnePlus Pad 3
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Crystalheart
üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék, bár kibírom azt is, ha azt a párat újból megalkotom. Annak lehet ciki, aki valóban sokat használ, de annak is csak ritkán.
Nálam ez a probléma most még nem aktuális, de azért örülnék, ha jönne ide valami pozitív válasz egy kétkattintásos megoldással.

-
Crystalheart
őstag
Sziasztok, egyáltalán nem találtam topikot ennek a remek alkalmazásnak, ahol megkérdezhetném, hogy van-e valakinek valami trükkje arra, hogy a Look-okat (preseteket, filtereket) egy telefon-rendszervisszaállítás előtt elmentsem? Általában bőven több lépést használtam, semhogy a QR-kódos megoldás működhessen... De nem szeretném elveszíteni őket. Valahol biztosan tárolja őket a program, de nem tudok rájönni, hol.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZEN.com
- Le Mans Ultimate
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Windows 11
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Wuthering Waves
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest