Új hozzászólás Aktív témák
-
AranyKéz
tag
Ahhhh milyen jó most. Ahhhh. D-Link DSL-G684T. Amióta megvan egyszer sem szakadt a net. Ahhhh.
-
AranyKéz
tag
Ugyanúgy szakadozott, annyi különbséggel hogy az esetek egy részében baromi gyorsan vissza is állította a kapcsolatot. Persze ez nem sokat jelent egy olyannak aki egész éjjel torrentezik, reggelre rendszerint úgy széjjelszakadt hogy rugdosni kellett hogy elinduljon.
Vettem inkább egy D-Link G684T routert. Ez modem is egyben (a modem csak kölcsönben volt, több hónap után már illő visszaadni, aztán meg akkor miért ne vegyek egy ilyet...) -
AranyKéz
tag
Épp most tesztelem az 1.07-es firmware-t, remélem beválik. Ha nem, akkor veszek D-Link routert. És videóra veszem ahogy az SMC-t szétszedem baltával és közben röhögök.
-
AranyKéz
tag
válasz
AranyKéz #975 üzenetére
Jelenlegi helyzet:
Advanced Settings / NAT / Virtual Server : 1000-32000 minden port TCP&UPD-re átirányítva a 192.168.2.100-as gépre
Security / Wireless / Access Control : Enable MAC Filtering; Deny registered MAC addresses; és semmi nincs beírva a táblázatba -> sztem ez a lényeg az egészből
(próbálgattam a Security / Firewall / MAC Filternél is beállítani de nem bizonyult stabilnak)
(meg természetesen a Security / Firewall / Intrustion Detection-nél minden kikapcsolva)
(modemnél meg 1492-es MTU és Keep session) -
AranyKéz
tag
Én is elkövettem azt a hibát hogy megvettem ezt a csodaroutert (máskor lekurvaanyázom az eladót ha kérek valamit és azt mondja hogy 'Ja az nincs, de van helyette xyz')
Beállítottam rajta pár dolgot, épp nézem hogy meddig fogja bírni:
- port forwarding (vagyis virtual server); ide beraktam a 21-es portot, 80-ast és 1000-4000ig, valamint a 49152-es portot, mind TCP-ben mind UDP-ben; utóbbit Azureusban beállítottam bejövő portnak
- mac szűrés: alapból mindent tilt, függetlenül attól hogy a firewall engedélyezve van-e vagy sem. franc se tudja mi a rohadtság ez, pár percnyi balf***kodás után automatikusan berakta a gépem MAC címét engedélyezésre
- spi (stateful packet inspection) és anti-dos kikapcsolva a francba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Autós topik
- Hass.io - Home Assistant telepítés, beállítás
- hoodoo86: Home Assistant telepítése és konfigurációs alapok
- Hardcore café
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest