Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos fejegységek
- Mini-ITX
- asus rog strix coil whine normális?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
Új hozzászólás Aktív témák
-
dat
senior tag
válasz
dpetiba #1734 üzenetére
Nocsak!
Azt kihagytad a korábbi bejegyzésből, hogy ilyen intenzíven érdeklődnek a problémák iránt! Ez mindenképp pozitívum. Ha a vége egy használható firmware lesz, hamut szórok a fejemre és megkövetem az SMC-t.
"Ha nem torrentezek nekem tökéletes a router."
Lol. Nekem meg ha nem torrentezek, visszakapcsolom az SSID broadcast-et vagy leveszem a titkosítást, és mellesleg naponta újraindítom, akkor nekem is tökéletes. Már amennyiben ezt nevezhetjük annak, hogy "tökéletes". A tökéletes kb az lenne, ha a router által engedélyezett funkciók használata mellett is működőképes lenne, de akkor valszeg nem lenne 1735 bejegyzés ebben a fórumban.
-
dat
senior tag
válasz
dpetiba #1732 üzenetére
Ne haragudj de az, hogy kaptál egy semmitmondó levelet arról, hogy köszönik hogy írtál, még nem jelent semmit. Mióta a problémák jelentkeztek (amivel tele van az összes ezen routerrel kapcsolatos fórum) már 7-8 firmware frissítés jött, de egyre rosszabb lett.
Mondjuk még mindig jobb mint a Dlink, ahol nekem vissza sem írtak...
-
dat
senior tag
válasz
Kai_Rong #1729 üzenetére
Szia!
Indítsd újra (tápkábel kihúz, 20 másodpercet várakozik, tápkábel visszadug), ha ez sem segít, akkor reset (a cucc hátulján van egy mélyedés, amit ha nyomsz 20-30 másodpercig, visszatölti a gyári beállítást). Ha még ezután sem megy, vidd vissza.
Arra viszont készülj fel, hogy sosem lesz egy stabil megbízható router sajnos. -
dat
senior tag
Szia!
Kapcsold vissza az SSID broadcast-ot, (érthetetlen okból) nálam ez megoldotta a wifi instabilitási problémákat.
Más:
Javaslom a WPA-PSK használatát, mivel a WEP egyáltalán nem biztonságos. MAC cím szűrés gyakorlatilag felesleges, mert 1 perc alatt kijátszható.Ezúton pedig kívánok minden "jót" az SMC-nek és a termék forgalmazóinak amiért egy (csupán gyári funkciókat kihasználva) használhatatlanul instabil vackot adnak el router néven, és a gyári oldalról letöltött legfrissebb firmware nem hogy javítana, hanem csak ront a helyzeten.
-
dat
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- X1 Yoga 8th 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB magyarított vbill aktív toll ujjlolv IR kam gar
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest