Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dat
senior tag
válasz
dpetiba
üzenetére
Nocsak!
Azt kihagytad a korábbi bejegyzésből, hogy ilyen intenzíven érdeklődnek a problémák iránt! Ez mindenképp pozitívum. Ha a vége egy használható firmware lesz, hamut szórok a fejemre és megkövetem az SMC-t.
"Ha nem torrentezek nekem tökéletes a router."
Lol. Nekem meg ha nem torrentezek, visszakapcsolom az SSID broadcast-et vagy leveszem a titkosítást, és mellesleg naponta újraindítom, akkor nekem is tökéletes. Már amennyiben ezt nevezhetjük annak, hogy "tökéletes". A tökéletes kb az lenne, ha a router által engedélyezett funkciók használata mellett is működőképes lenne, de akkor valszeg nem lenne 1735 bejegyzés ebben a fórumban.
-
dat
senior tag
válasz
dpetiba
üzenetére
Ne haragudj de az, hogy kaptál egy semmitmondó levelet arról, hogy köszönik hogy írtál, még nem jelent semmit. Mióta a problémák jelentkeztek (amivel tele van az összes ezen routerrel kapcsolatos fórum) már 7-8 firmware frissítés jött, de egyre rosszabb lett.
Mondjuk még mindig jobb mint a Dlink, ahol nekem vissza sem írtak...
-
dat
senior tag
válasz
Kai_Rong
üzenetére
Szia!
Indítsd újra (tápkábel kihúz, 20 másodpercet várakozik, tápkábel visszadug), ha ez sem segít, akkor reset (a cucc hátulján van egy mélyedés, amit ha nyomsz 20-30 másodpercig, visszatölti a gyári beállítást). Ha még ezután sem megy, vidd vissza.
Arra viszont készülj fel, hogy sosem lesz egy stabil megbízható router sajnos. -
dat
senior tag
Szia!
Kapcsold vissza az SSID broadcast-ot, (érthetetlen okból) nálam ez megoldotta a wifi instabilitási problémákat.
Más:
Javaslom a WPA-PSK használatát, mivel a WEP egyáltalán nem biztonságos. MAC cím szűrés gyakorlatilag felesleges, mert 1 perc alatt kijátszható.Ezúton pedig kívánok minden "jót" az SMC-nek és a termék forgalmazóinak amiért egy (csupán gyári funkciókat kihasználva) használhatatlanul instabil vackot adnak el router néven, és a gyári oldalról letöltött legfrissebb firmware nem hogy javítana, hanem csak ront a helyzeten.
-
dat
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest