- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szaki@Pécs
tag
az a baj, hogy a fagyás csak több óra után jön elő, és a szervízben ha bekapcsolják, kipróbálják menni fog, csak ha aktívan csesztetem több órát akkor hal be. Most arra próbálok rájönni mivel lehet biztosan reprodukálni a hibát, mi az amire tuti ledobja a gépszíjjat...
most a legutóbbi próbálkozás, hogy ha netes rádiót hallgatok (me**esleg.fm) -akkor 5-10 percen belül elveszti a fonalat és mekszakad az adás, de ezt sem mindig csinálja... jó lenne ha találnék valami permanens hibát, ezért kéne valami router tesztelő progi, de azt még keresem -
Szaki@Pécs
tag
Sziasztok!
Péntek óta küzdök egy wbr14-g2 routerrel. Bekapcsolás után pár órányi netezés után egyszercsak eldobja magát. Nem jön be egy weblap sem, a router admin felülete sem, sőt a pingelésre sem válaszol a router. Kikapcs - bekapcs után megint teljesen jó 1-2 óráig, aztán szakadozik, majd végül behal újra. Ha a tűzfala be van kapcsolva még gyakrabban elszáll, sőt akkor érezhetően lassabb is, ami szerintem nem normális. Egy újabb firmware-t feltettem rá (pár hsz.-al ezelőtti linkről), de semmi javulás.
Van valami router tesztelő progi, amivel tesztelni tudom, illetve reprodukálni a hibát, mert a szervízben nem hiszem, hogy neki állnak 2 órát netezni vele, csak azért, hogy nekik is lehaljon?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Filmvilág
- Hobby elektronika
- EAFC 25
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LEGO klub
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest