- Nem érdemes hűtést cserélni a GeForce RTX 5090 Founders Edition VGA-n?
- A WCCFtech szerint egyelőre előzi az AMD az NVIDIA-t a kvantumszámítógépeknél
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Gyors hordozható SSD-ket villantott a Corsair
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen nyomtatót vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_cirmos_
őstag
az a baj, hogy én már a dyndns-nél elakadtam tegnap, ma meg nem volt időm foglalkozni vele. egyébként sztem nem lehetetlen a dolog, jövő héten majd szüttyögök vele kicsit. ha dyndns-ről megvan a router wan ip-je, akkor arra mehet a magic packet, csak a portforwardot kell beállítani. a baj az, hogy nem hinném hogy multicast címre engedi a port forward-ot (bár még nem próbáltam), de ha ez nem jön be akkor lehet próbálkozni statikus ip-vel, vagy végső esetben x.x.x.x/24 feletti subnet maskot berakni, mert ugye akkor már nem .255 lesz a broadcast, hanem mondjuk 191 vagy 127, arra meg már tutira lehet port forwardot berakni...
-
_cirmos_
őstag
sziasztok!
a DDNS hogy működik pontosan? azt szeretném, hogy távolról is fel tudjam ébreszteni a gépet, de ehhez kéne egy IP, ami a dhcp miatt bajos. gondoltam beizzítom a DDNS-t a dyndns.org-on, csak nem jutok túl messzire egyedül... szóval olyat lehet, hogy megpingelem a dyndns-es oldalamat, és az itthoni routerem válaszol rá? előre is

-
_cirmos_
őstag
mocskos szar fos tetves router! p2p továbbra is megöl mindent, ráadásul még az sem megy rendesen. summa summarum, ebből csere lesz. senki ne vegyen ilyen szartalicskát! smc monnyonle!
[Szerkesztve] -
_cirmos_
őstag
az sztem csak a 752-höz van, nem? 751-eshez 1.06 a legújabb amit találtam. feltettem egy 1.05-öt, de azzal sem stabil. mit csináljak? master reset? 1.00? mert egyébként az van, hogyha belövök vmi p2p progit, akkor rögtön leesek msn-ről, és megfekszik a netrádió is (radio cafe winamp alatt), pedig ezzel eddig nem volt gond. p2p feltöltés 10k, letöltés sem megy 100k fölé soha, ennek kéne megférnie a többi dologgal 270k/25k-s adsl kapcsolaton, de ez a szar router valahogy kinyírja az ack-et a többi alkalmazáshoz, amint beindul a bitcomet vagy a dc++...
-
_cirmos_
őstag
üdv!
van valakinek pozitív tapasztalata a 751-es kiadott v1.06 firmware-el? mert én felraktam, ennek eredményeként behal az msn ha torrentezek (feltöltést lekorlátozva 10k-ra), pedig eddig remekül megvoltak. hát hogy van ez? mi folyik itt gyöngyösön?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 4
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Hajlított Dell 34"-os 3k-s monitor kiárusítás!!! AkciÓÓ!
- Félmoduláris minőségi Corsair TX750M tápegység olcsón!
- Zalman Z3 PLUS alsó tápos, plexi oldalú minőségi ATX ház! AkciÓÓ
- Asus F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Meta quest 2 128GB, KIWI akkumulátoros fejpánttal.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő