Hirdetés
- Összefog a YMTC és a CXMT a kínai HBM fejlődéséért?
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
_cirmos_
őstag
az a baj, hogy én már a dyndns-nél elakadtam tegnap, ma meg nem volt időm foglalkozni vele. egyébként sztem nem lehetetlen a dolog, jövő héten majd szüttyögök vele kicsit. ha dyndns-ről megvan a router wan ip-je, akkor arra mehet a magic packet, csak a portforwardot kell beállítani. a baj az, hogy nem hinném hogy multicast címre engedi a port forward-ot (bár még nem próbáltam), de ha ez nem jön be akkor lehet próbálkozni statikus ip-vel, vagy végső esetben x.x.x.x/24 feletti subnet maskot berakni, mert ugye akkor már nem .255 lesz a broadcast, hanem mondjuk 191 vagy 127, arra meg már tutira lehet port forwardot berakni...
-
_cirmos_
őstag
sziasztok!
a DDNS hogy működik pontosan? azt szeretném, hogy távolról is fel tudjam ébreszteni a gépet, de ehhez kéne egy IP, ami a dhcp miatt bajos. gondoltam beizzítom a DDNS-t a dyndns.org-on, csak nem jutok túl messzire egyedül... szóval olyat lehet, hogy megpingelem a dyndns-es oldalamat, és az itthoni routerem válaszol rá? előre is
-
_cirmos_
őstag
mocskos szar fos tetves router! p2p továbbra is megöl mindent, ráadásul még az sem megy rendesen. summa summarum, ebből csere lesz. senki ne vegyen ilyen szartalicskát! smc monnyonle!
[Szerkesztve] -
_cirmos_
őstag
az sztem csak a 752-höz van, nem? 751-eshez 1.06 a legújabb amit találtam. feltettem egy 1.05-öt, de azzal sem stabil. mit csináljak? master reset? 1.00? mert egyébként az van, hogyha belövök vmi p2p progit, akkor rögtön leesek msn-ről, és megfekszik a netrádió is (radio cafe winamp alatt), pedig ezzel eddig nem volt gond. p2p feltöltés 10k, letöltés sem megy 100k fölé soha, ennek kéne megférnie a többi dologgal 270k/25k-s adsl kapcsolaton, de ez a szar router valahogy kinyírja az ack-et a többi alkalmazáshoz, amint beindul a bitcomet vagy a dc++...
-
_cirmos_
őstag
üdv!
van valakinek pozitív tapasztalata a 751-es kiadott v1.06 firmware-el? mert én felraktam, ennek eredményeként behal az msn ha torrentezek (feltöltést lekorlátozva 10k-ra), pedig eddig remekül megvoltak. hát hogy van ez? mi folyik itt gyöngyösön?
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 4 Pro,
- Eladó Betaflight Meteor75 teljes szett
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- 2db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest