Új hozzászólás Aktív témák
-
Scytha
tag
Na én mindent végigcsináltam és folyamatosan hibaüzenetet kapok mindkét gépen, amikor el akarom érni a másik gépet: Belépek az mshome-ba (total commanderrel) és mindkét gép látja egymást (meg ugye saját magukat is), ha a másik gépre akarok belépni azt a hibaüzenetet kapom, hogy" \\xy nem érhető el. Nincs joga a hálózati erőforrás használatához. Lépjen kapcsolatba a kiszolgáló... A hálózati elérési út nem található. stb" gondolom ismerős - szintén mindkét gépen ugyanaz az üzenet...csak nyilván a gép név más. Nekem akkor is mindig ezt írta ki, amikor kábellel kötöttem össze, nem routeren keresztül. Ezt mi okozhatja. Tűzfalakat kikacsoltam, a windowsét is. És mindig mindenhol ezt a hibaüzenetet kapom. Miért?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vírusirtó topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Battlefield 6
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-10400, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (37)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I3-10105, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (36)
- SAPPHIRE Radeon RX 6650 XT PULSE 8GB + 1 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest