Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
a lilonak semmilyen parametert nem kell beallitani, jo az anelkul is
a 'Linux 3'-at meg nem veletlenul irtam, ha ugyanaz lenne mint a sima enter akkor miert mondtam volna?

nyilvan tobb/mas cucc van az aktualis kiadasban, mint egy evekkel ezelotti verzioban

a felbontasod persze hogy nem jo, tegnap mar megbeszeltuk hogy a videokartya driveret kell beallitani
annak, hogy a telepitoben beallitod a konzol kiosztasat magyarra, nincs koze az ablakkezelokhoz/X-hez, azt kulon be tudod/kell allitani a kde-ben, ahogy azt meg is talaltad
a kdei biztos hogy ott van a dvd-n, a kdei konyvtarba nezz bele, kell ott lenni *hu*txz (vagy tgz) file-nak
a telepito szerintem teljesen egyszeru, lepesrol lepesre vegigvezet, annyi a kulonbseg egy ubuntu-stilusu telepiteshez kepest, hogy nem grafikus a felulet, es tobb mindenbe beleszolhatsz, de lenyegeben enter-enter az egesz

new language gomb? nem ertem mire gondolsz...
ha felrakod a megfelelo kdei csomagot, ki tudod valasztani a kde-ben a magyar nyelveta halozat beallitasa meg nagyon egyszeru. szerintem alapbol dhcp-vel mukodik, ha nem, akkor el kell inditani (rootkent) a netconfig nevu programot, ami sorban a kovetkezoket kerdezi:
szamitogepnev (mondjuk zodo-slackware)
domain nev (ezzel nagyon nem kell foglalkozni, legyen mondjuk zodo.hu
)
utana a configuralasi mod, ez alapbol DHCP-n van, vagyis siman ENTER
DHCP hostname gondolom nem kell, szoval ENTER
utana megkerdezi, biztos jo-e igy, tehat ENTERlenyegeben egy sima next-next-finish megoldas, egyszerubb mint windowsban

a Slackware valoban nem a leg "kattintgatosabb" disztrib, nem is azert ajanlottam, hanem mert "letisztult", nem indit el feleslegesen minden sz@rt, ennek megfeleloen az egyik leggyorsabb (modern) disztro amit ismerek
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)