- iPad topik
- Milyen széket vegyek?
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
boken
senior tag
válasz Retro DJ #6771 üzenetére
Ez sajnos így van
hát én annyira nem vagyok még jártas ebben de úgy látom ideje lesz neki feküdni mert valószínűleg még egy ideig biztosan nem lesz autó csere.Ebben az a gusztustalan hogy a 22 évből húsz évig ugyan ennek a szerelőnek az apukája javította a favit 0 napos korától,amióta nálunk van 2 éve,azóta a fia javította de már egy új autó ára lassan ott maradt.
jó áron tudott szerezni úgy hogy nekünk kellett volna elmenni az öniditóért,mert ő már aznap volt ezen a telepen és csak 3 nap múlva megy újra,végül egy ismerősünk hozta oda hogy tovább tudjunk menni.
Ha esetleg tudtok megbízható szerelőt BP 11 kerben ,azt is szívesen fogadom.Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
boken
senior tag
Sziasztok!Először is köszönöm a bontó tippet,sikerült beszereznem az ajtó nyitó dolgokat+külső visszapillantót.
Azért csak most köszönöm meg mert haza érve átszerelve indultunk is nyaralni,egész 20 km eljutottunk és az autó megállt egy lámpánál,és onnét sehová
1-2 óra után kiderült hogy szét tört az öninditó,vagy abban valami,és hát rögtön mínusz 35.000 ft-al kezdtük a nyaralástTanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
boken
senior tag
Ez így van.Anyósom vette 0 kilométerrel 20 éve,mi kaptuk meg kb 4 éve,ezek azóta még nem voltak megpucolva
még esetleg Bp-en vagy a környékén bontót tudtok?
Pár műanyag alkatrész már tönkre ment,(ajtó nyitók,+a külső vissza pillantók)Google-ben kerestem de mindenhol azt mondták hogy ilyen öreg autóval nem foglalkoznakTanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
boken
senior tag
Mágus2,Rob210!
Nagyon köszönöm a gyors válaszokat,kontaktspryt beszerzem,dörzspapírt szintén,aksi sarukat már ledörzsöltem,forrasztani nem tudok,de a többit megcsinálom mindenképpen,az én kapcsolótáblám kicsit másképp néz ki,úgy tudom egyszer már cserélték és szerintem nem a gyári van már bent.
Jelentkezem ha valami történt.
még egyszer nagyon köszönöm.Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
boken
senior tag
Sziasztok!
Olyanban szeretnék segítséget kérni teljesen amatőrként,hogy reggel nem indult a favoritunk,olyan volt mintha csontra merült volna az aksi.
töltőre tettem tele van,ha ráadnám a gyújtást halványan világit egy-két pillanatig a visszajelző és a biztosíték tábla felől lehet valami hangot hallani minta zúgna valami.
biztosítékok jók,viszont a táblán lévő trafók(?)közül egy bizonyosat ha lehúzom akkor el hallgat.próbáltam másikat rátenni de akkor is búg,és csak ennél az egy foglalatnál.
Lehet hogy zárlatos?néha teljesen jól elkapja,egyszer el is indult,leállítottam utána már újra nem jelzett vissza a lámpa.Óra,belső világítás megy,ablaktörlő nem.
Lehet hogy ezt az egész táblát cserélni kell?
Sajnos nagyon rosszul állunk anyagilag ,ezért nem szerelőt hívtam első körben,de ha azt mondjátok hogy csak az a megoldás akkor nincs más lehetőség mert ha ritkán is de szükségünk van az autóra.
Előre is köszönöm a segítséget.Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!