Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Autós kamerák
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
66zio
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy több órás felvételt készíteni az Sjcamemmel. Nem szeretném leállítani a felvételt akkumulátor csere miatt. Azon gondolkodtam, hogy rákötök egy powerbankot. Ez járható út? Tud töltés közben rögzíteni?
-
66zio
aktív tag
Sziasztok!
Beszereztem egy Sj4000ret én is, két darab akkuval. Egyiket gépről USBvel töltöttem fel és most a másikat hálózatról szeretném, de akadt egy kis probléma (vagy ez normális)? Konnektorba bedugva a hozzáadott adapteren világít a piros led, de magán a kamerán nem. Ha bekapcsolom akkor a képernyő és a led is jelzi, hogy tölt de amint kikapcsolom nem világít a piros led. Most komolyan muszáj bekapcsolt kamerával tölteni? -
66zio
aktív tag
Hosszú gondolkodás után megrendeltem az első akció kamerámat. A választás egy sima sj4000 lett. Remélem nem fogok benne csalódni.
-
66zio
aktív tag
Sziasztok!
Most már tényleg közel állok egy sjcam vásárlásához. A wifi szerintem nem olyan fontos. Ezt csak én haluzom be vagy tényleg jobb a nem wifis kamerájának minősége egy picit? -
66zio
aktív tag
Sziasztok. akciókamera egyveleg témát nem találtam ezért ide írok. Nem teljesen off mivel főként az Sj-vel kapcsolatosak a kérdéseim.
Családi nyaralásra kellene egy akciókamera. Nyilván a Gopro viszi a prímet de ez meglátszik az árán is. Ennél azért kevesebbet szeretnék rákölteni. Mi most az ajánlott? Vízállóság fontos, viszont jó lenne ha a hangminősége is elfogadható lenne, persze tok nélkül. Itt nem stúdió minőségre gondolok, de azért jó lenne ha érthető lenne amit beszélünk. Full hd szerintem már elvárható, de elég a 30 fps. Ilyen tudású kamerák milyen árban mozognak, illetve magyar webshopból szeretném rendelni, melyik az a bolt, ahol biztosan nem hamisítványt kapnék?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
66zio
aktív tag
Tudnátok olyan videót linkelni ahol az lehet megnézni milyen minőségben veszi fel a hangot? Főleg a beszéd érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fűnyíró topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PlayStation 5
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest