Hirdetés
-
PROHARDVER!
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Triggerer #13501 üzenetére
Valóban medencében, tengerben meg hasonló helyeken lehet csak jól használni. Bár ha zavaros vízben lemerülsz szemüveggel, akkor te sem látsz tovább a kameránál.
"A wifi egyébként kb 2-3 méterig használható..."
Érdekes amit írsz, mert nálam ahogy a felszín alá került a kamera egyből elkezdett megszakadni a jel. Különböző telefonnal és különböző kamerával is kipróbálva. Mások is már akkor mondták, hogy ez lesz a vége mielőtt még kipróbáltam volna.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
válasz
axlfsi #13492 üzenetére
Nekem is van 4000+, meg egy M10+ is. Azt tudjuk, hogy működik (használom őket én is), csak a mikéntjére voltam kíváncsi.
"Az elso fw-ekben valoban nem volt aktivalva(!)"
Ez alatt mit értesz? Nem is működött? Csak mert a megjelenésétől fogva ezzel reklámozták ezt a kamerát.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
beis-compo #13489 üzenetére
Csak, hogy tényleg van-e benne. Nem kell túlbonyolítani, én csak azt kérdeztem, hogy aki járatos az ilyesmik szerelésében és már buherált ilyen kamerát az látott-e benne. Ennyi.
-
-
-
-
válasz
Pikachu24 #13479 üzenetére
Most nem tudom, ezekben hogyan működik ez a gyro szenzor? Valós fizikai giroszkóp lenne bennük mint pl egy mobilban? Én nem hiszem. És ha az nincs bennük akkor szerintem az automata képernyő elforgatást sem lehet megoldani.
Majd javítson ki aki tudja biztosra, hogy mi van benne. -
válasz
HUNPSP #13477 üzenetére
Én is frissítés ellenes voltam mindig, de idén megváltozott a véleményem.
Egy mostani fw-nek több előnye is van. A legnagyobb számomra az volt, hogy sokkal jobbak lettek a színek a felvételeken mint a gyári fw-el voltak(SJ4000 wifi). A gyárival tök fakók, élettelenek voltak, a frissítés után ez jobb lett.
Ami még nagyon hasznos szerintem azoknak akik különböző és változatos helyekre szokták felfogatni a kamerát, hogy elforgatható lett a kép. Szerintem ez is egy nagyon jó dolog. -
-
-
-
válasz
Markizmark #13439 üzenetére
Érdekes.
Nálam nem akar semmi drivert felrakni. Nem léptem ki a bejelentkezésből és tökéletesen működik net nélkül az alkalmazás. Ugyanúgy mint a régi offline app.
szerk: Kipróbáltam androidon és ios-en is. Mind a két rendszeren tökéletesen működik net nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
BalanceR #13421 üzenetére
Találtam megoldást az új app problémára.
Ezt is lehet használni net nélkül! Mint ahogy korábban okoskodtam, ha nem akarod megadni a rendes mail címedet akkor egy kamut is megadhatsz. Kitalálsz hozzá egy akármilyen jelszót. Fogod és regisztrálsz ezekkel, majd belépsz. És itt a lényeg, itt van a kutya elásva! Hogy nem szabad kilépni! Viszont így bármiféle net nélkül is tudsz csatlakozni a telefonnal a kamerához bármikor, és tudod azt használni úgy mint a korábbi verziókkal. Nem kell hozzá sem mobil net se semmi. Kipróbáltam működik!Annyi, hogy ha nincs netkapcsolat úgy nem is tudsz feltölteni tartalmakat, de hát ezt gondolom nem is sokan akarjuk.
Tehát az itt felvetett kérdéseim és kétkedésem helyénvaló volt. A kulcs, hogy ne lépj ki a bejelentkezés után, és utána már net nélkül is bármikor tudsz kapcsolódni a kamerához.
[ Szerkesztve ]
-
-
Valami ehhez értő emberkének nincs tippje, hogy mitől lehet ez.
-
Mitől lehet az, hogy kb egy hét alatt kikapcsolt állapotba a kamera teljesen leszopja az akkut? Az akkunak semmi baja, másikkal is kipróbáltam és azzal is ugyanaz a helyzet.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Mr. Elliot #13405 üzenetére
Én még nem is hallottam róla, most látom először.
-
-
-
-
válasz
customer114 #13374 üzenetére
Igaz. Mindegy, én nem értem ezt az egészet.
Megnéztem, és gyakorlatilag csak ez miatt tettek fel új fw-t az sjcam oldalára, mást nem tartalmaz a frissítés. De én ez miatt meg nem fogok frissíteni. A régi app meg jól működött nálam. -
válasz
customer114 #13372 üzenetére
Megnéztem én is, és szinte az összes kamerához van új fw az sjcam oldalán. Elméletileg valami új app miatt van, hogy kompatibilis legyen a készülék. Megnéztem a play áruházt, de én csak a régi appokat látom. Ezért is kérdeztem, hogy a régibe rakta valami újítást vagy valami?
-
-
-
-
-
válasz
customer114 #13352 üzenetére
Lehetséges. Most néztem, hogy mit írtam: "lebegő"
-
válasz
customer114 #13350 üzenetére
A tokban lévő lebegő kevés volt, hogy megtartsa?
-
válasz
sto1911 #13345 üzenetére
Én meg azért is vettem direkt arra a célra külön, hogy ne keljen ki-be rakosgatni. A nagy autómba (sofőr vagyok) is külön van már régóta. Ezek ott vannak állandóan és nem kell rakosgatni őket. Kevesebb tudású de masszívabb darabok, nem drágák, és pont erre a célra valók.
20 környékén már jót veszel. De mindenki oda használja az akciókameráját ahova akarja. -
válasz
Markizmark #13343 üzenetére
Szerintem ennek a kamerának nem igazán tesz jót az állandó tűző nap, a zárt álló kocsiról meg már ne is beszéljünk. Meg én nem pont a sima SJ4000-re gondoltam, hanem valamelyik drágább modellre. Én nem fognám be oda, arra a célra én vettem direkt oda valót ami tökéletesen teszi a dolgát.
-
Persze, hogy tudja törölni a felvételeket ha betelik a kártya.
Én egyébként nem "kínoznék" egy ilyet autós kamerának használva, arra lehet venni már mindenféle olcsó sz@rt amit kifejezetten oda gyártanak. -
válasz
customer114 #13328 üzenetére
Igen. Egyértelmű, hogy nem jó az az aksi.
-
-
válasz
Napfénysüti #13322 üzenetére
Mármint, hogy elállítódott a dátum? Ha nem cserélsz elég gyorsan aksit (kb 5 mp) akkor törlődik.
-
-
Közben azt figyelem, hogy a hivatalos oldalon lévő hitelesítési rendszer már legalább két hónapja nem működik. Bár mindegy, mert ez a rendszer egy kalap sz@rt sem ért amúgy sem.
-
-
-
válasz
Mustadjoci #13297 üzenetére
Hol van ilyen az összefoglalóban?
-
válasz
Mustadjoci #13295 üzenetére
720-ban van 120 képkocka, 1080-ban csak 60.
-
A régi SJ4000-res kamerámhoz amit elajándékoztam, rendeltem egy újabb fajta vízálló tokot a tulajnak. Nekem nem volt lényeg mert azt a kamerát nem használtam a tokkal.
Meg is jött a tok. Valóban rövidebb a rugóútja, és ami még fontosabb, hogy nem kell olyan erősen nyomni mint a régi fajtát. Viszont amin meglepődtem, hogy a tok gombjainak a belső felülete ami nyomja magának a kamerának a gombjait az ugyanolyan kis részen érinti csak azokat. Én azt hittem, hogy kaptak valami kis talpacskákat vagy valamit, hogy nagyobb felületen érintkezzenek a kamera gombjaival. Rosszul tudtam? Ezzel az újabb tokkal akkor teljesen biztonságban vannak a kamera gombjai, nem cseszi szét őket? -
válasz
santa clause #13286 üzenetére
Halakról készített víz alatt felvételekhez kéne (csónakból). Ezért kéne egy kb 1,5 méteres.
-
válasz
Mr. Elliot #13279 üzenetére
(#13281) mokus1 Köszi.
-
Tudtok magyar kereskedést, ahol 1 méternél hosszabbra kihúzható monopod-ot lehet venni?
-
-
válasz
sityupityu #13240 üzenetére
Most nézem, hogy az SJCAM Magyarország és az Electropoint ugyanaz a cég.
De lehet, hogy csak nekem új.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
customer114 #13239 üzenetére
De. És most nézem, hogy az electropoint-nál is kapható megint.
-
Valaki tud hazai boltot ahol még be lehet szerezni SJ4000+ kamerát?
Az egyik ismerősöm bízott meg vele. Nekem az M10+ kamerám ugyanazt tudja, de a havernak nem tetszik az alakja. 4000+ kamerából is létezik hamisítvány?
Ezzel a boltal pl van valakinek tapasztalata? -
-
válasz
nagysandor79 #13216 üzenetére
Már nem.
-
-
-
válasz
kodaki #13156 üzenetére
Te gondolkodsz furán.
Ki a bánatot érdekel, egy 30-40 ezres kamera terméktámogatása? Manapság a nagyobb kaliberű dolgoknál sem foglalkozik ennyit ezzel az ember. Megveszed, használod, örülsz, és ennyi! Egy-másfél év után az emberek nagy része úgyis vesz egy másik/jobb kamerát.Ha meg ennyire a minőségre és a terméktámogatásra akarsz rámenni akkor ne sjcam-ot vegyél hanem egy gp pro-t.
-
-
-
válasz
beis-compo #13125 üzenetére
Én még egyik kártyámat sem formáztam le a kamerával, mindegyik formázását pc-n hajtottam végre, de soha semmilyen gondom nem volt még. SJ4000 wifi, M10+, egyik sem írt ki hibát soha.
-
válasz
santa clause #13121 üzenetére
Hát valóban nem.
Viszont az egyik legjobb.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
kodaki #13067 üzenetére
"Ha már erre adod a fejed, inkább 5000X elitet válassz, mert az tovább fog "élni" a piacon."
Nem mindenki gondolkodik úgy, hogy ha valamit megvesz akkor azt el is kell adni majd valahogy. Én pl elektronikai cuccokat szinte soha nem adok el, még ha veszek helyette másikat akkor sem.
-
-
-
-
Nem ide akartam.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
santa clause #12996 üzenetére
-
válasz
sityupityu #12981 üzenetére
Egyébként belátom, hogy ez a frissítés nem is olyan rossz dolog, pedig én mindig frissítés ellenes voltam.
Már többször írtam, hogy mielőtt elajándékoztam volna az SJ4000 wifimet frissítettem (előtte sosem volt).
Nekem ebben a kamerában többek között az nem tetszett, hogy baromi sápadt, élettelenek voltak a színek. Nos, a frissítés után ez megváltozott, jóval élénkebbek lettek a színek. Ha ezt tudtam volna akkor már hamarább cseréltem volna fw-t. -
-
-
-
-
-
-
válasz
rayoliviero #12937 üzenetére
Igen, az Eustock-é is egyértelműen a Wayteq-hez szól. Este majd megnézem, hogy én milyet kaptam az Electropoint-tól.
-
válasz
rayoliviero #12935 üzenetére
Ez érdekes, pedig ők a tuti eladók közé tartoznak. Az első kamerámat én is tőlük vettem, majd megnézem, hogy anno milyen papírt adtak hozzá. Az Eustock-os gari papíron azok vannak rajta amiket felsoroltam.
-
válasz
rayoliviero #12933 üzenetére
Az én garanciapapíromon sincs rajta, hogy WayteQ Europe Kft, de az ő címük (1107 Budapest Ceglédi út 1-3) és telefonszámaik van rajta. Írtam, hogy kíváncsiságból fel is hívtam őket.
-
válasz
rayoliviero #12929 üzenetére
A Wayteq nevet nem fogod látni a papíron (nekem sincs), de az ő címük és telefonszámaik vannak rajta.
(#12930) Viperator Igen, az amit írsz, pluszba még 2K, 60/120fps stb.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
santa clause #12923 üzenetére
Pontosan mire is jó ez a tv kimenet a kamerán?
-
-
-
-
válasz
santa clause #12909 üzenetére
Feljebb írtam én is, hogy "élesben" biztos, hogy valamivel többet fog enni.
De amit írsz azzal nem értek egyet.Még az SJ4000-el is felvettem terepen egy órát. Nehogy már 158 perc lemenjen 60-ra, még ha sötét szobában is történt a felvétel. És az én mérési időm még el is marad (#12896) Attila444 mérésétől.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Láncfűrész topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Építő/felújító topik
- Asztrofotózás
- Milyen notebookot vegyek?
- leslieke farmerzsebe
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...