-
PROHARDVER!
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csutka011
csendes tag
válasz
Mr. Elliot #14648 üzenetére
Igen, most már némi guglizás után rájöttem én is, de mint ahogy azt már írtam ha hozza amit hoznia kell nem érdekel
-
csutka011
csendes tag
válasz
sityupityu #14646 üzenetére
Tudja az ígért kép, ill. video felbontást /legalábbis közelítse meg/, bírja a strapát, "hosszú" akksi idő, kb ennyi.
Ebay: http://www.ebay.de/itm/4K-30-fps-16MP-Full-HD-WiFi-SJ4000-Sport-Aktion-kamera-Cam-wasserdicht-as-Go-pro/381676853383?hash=item58ddb69887:g:iuUAAOSwXPNZ7WEY -
-
csutka011
csendes tag
válasz
sityupityu #14644 üzenetére
Hmm... biztos igazad van, viszont ha hozza az elvártakat nem igazán érdekel a neve...
-
-
csutka011
csendes tag
válasz
sityupityu #14642 üzenetére
-
-
csutka011
csendes tag
válasz
Mr. Elliot #14639 üzenetére
Megtaláltam a menüben a "Timelapse" opciót, letiltottam és müxik a cucc ahogy kell
Köszönöm a segítséget!! -
Mr. Elliot
senior tag
válasz
csutka011 #14638 üzenetére
"A time-lapse egy fotózási technika, amikor a hosszú idő alatt felvett képeket utána rövid időn belül lejátsszák. A nézőben az idő múlásának érzetét kelti, ezért nevezik az idő fotózásának is. Maga a terminus is ezt jelöli: az idő múlása." A menüben lehet állítani, hogy 1-2-5-10 másodpercenként lő egy képet.
A menüben van video-lapse is. Ez kb. ugyanaz csak egyből videó anyagként menti a kamera. Leírom neked részletesen, hogy hol található meg, amint nálam lesz a kamerám. De addigra szerintem segít majd itt más is.
-
csutka011
csendes tag
válasz
Mr. Elliot #14637 üzenetére
Azmiaz? /bocs ha hülye a kérdés, de igencsak laikus vagyok a témában/
-
csutka011
csendes tag
Sziasztok! Most vettem egy SJ4000 wifi 4K kamerát beleraktam a kártyát beállítottam amit bekellett /legalább is azt hittem/ csináltam fele egy teszt videot ,utána még egyet, meg még egyet, meg még egyet.... és olyanok lettek a rögzített anyagok mintha gyorsított felvétellel készültek volna, kipróbáltam több felbontással mind ilyen. Ha valaki tudja mitől van ez, és hogyan lehet korrigálni, megköszönöm ha megosztja velem.
Előre is kösz -
baboss
őstag
válasz
Miertvansote #14629 üzenetére
Külföldi rendelésnél a gariztatás elég macera, meg sok idő, nem ajánlott kintről venni.
-
Pikachu24
aktív tag
válasz
Amint írták pár hsz-el feljebb hardverapron pont van eladó sj4000+ 20 000Ft. Nekem is ilyen van, egy közép kategóriás kamera. 2k 30fps, 1080p 60fps, 720p 120fps.
Ebayről ne rendelj, mert csak
sz*páslesz a vége. Van aki tényleg eredeti kamerát kapott, de én biztosan nem vállalnám be. Egyszer márbesz*ptamebayen más terméknél...(-$30)Szerk.: Most nézem baboss megelőzött...
Amúgy a hardverapró hirdetésben azt írják hogy nincsen benne stabilizátor, pedig van(gyro)...
-
baboss
őstag
válasz
-
törölt tag
válasz
Nekem van egy SJ4000-esem feleslegbe, de még szervizben van
Piti dolog, a bekapcsológombot javítják
-
Miertvansote
tag
Sziasztok!
Köszönöm a válaszaitokat. Kellemes meglepetés volt, hogy tényleg segítőkészen álltatok hozzá a kérdéshez és nem pedig csak azt írtátok, hogy felejtsem el ilyen kamerát ilyen árkategóriában.
Igazság szerint azért nem akartam sokkal drágábbat venni , mert valószínűleg annyira sokszor nem használnám. Mint ahogy Eliot Anders is írta én is azért nem szánnék rá annyit , mert nem használnám annyira ki. A Paypal on van most 40 ezrem, de már nem aktuális amit szerettem volna venni, és gondoltam, hogy valamennyit elkülönítenék, akkor egy ilyen kamerára. Innen indult az egész ötlet.
Akkor, ahogy legtöbbektől olvasom megnézegetem, hogy milyen ez a SJ4000 cam.
Esetleg valakinek nincs valamilyen még működő, használható és esetleg eladó kamera?
EBay ről mennyire megbízható rendelni ilyen SJ4000-et, mennyire lehet megbízni benne, hogy ténylegesen eredetit kapok?
Köszi srácok.
-
-
baboss
őstag
válasz
sityupityu #14626 üzenetére
Én nem is ajánlottam az SJ5000X Elite. Legend -től visszafele csak barkácsolással lehet kivezetni a mikit.
-
válasz
baboss #14625 üzenetére
SJ5000X Elite-hez nem lehet külső mikrofont csatlakoztatni, az csak az SJ6-tól van nem?
Amúgy én is a 4000 pluszt ajánlanám, kár, hogy nem lehet már kapni. Nem is értem egyébként, hogy miért nem, miközben a sima 4000-t és a 4000 wifi-t meg lehet még. Akkuidőben az M10 plusz-al együtt toronymagasan verték az összes többi SJ Cam-ot. -
baboss
őstag
válasz
#41133696 #14621 üzenetére
Erről beszélek, észrevehető a különbség, ha már ilyen sok célra szeretné használni (#14614) Miertvansote, akkor megéri a jobbat megvenni.
Plusz jó dolg, ami igencsak hasznos lehet.
Gyroszkóp stabilizáló.
Halszem optika, szoftverből állítható látószög.
WiFi státusz.
Külső mikrofon.
Ezeket biztos nem tudja egy 20k-s kamera, talán használtan kilehet fogni.
Sjcam SJ4000 wifi+ 18k-tól van az aprón, ezt ajánlanám minimum amikre használni szeretné. -
törölt tag
válasz
Mr. Elliot #14622 üzenetére
Igen.
-
Mr. Elliot
senior tag
GoodSpeed: Ezek a videók akkor már SJ5000X Elite-el készültek?
baboss: Egyetértek veled, ha nem is professzionális minőséget lehet az SJCAM 4000-es szériákkal elérni de csak jobbat lehet, minta a klónokkal. Nekem is a négyezres van de mikor látom barátaim videóit, nekik különböző GoProjuk van, akkor látom, hogy mik a különbségek.
Mondjuk abból a szempontból nem bánom, hogy kevesebbet költöttem rá, mert nem is igazán használom ki. Két Balaton kerülős videóm született idáig a többi inkább csak amatőr házi videó. -
törölt tag
válasz
baboss #14620 üzenetére
SJ4000-hez képest SJ5000X Elite
-
baboss
őstag
válasz
Mr. Elliot #14618 üzenetére
És még kerékpározáshoz, motorozáshoz. Szerintem érdemes jobbat venni. Én biztos, hogy inkább még gyűjtenék hozzá. Az első kamerám egy SJ4000 volt, a mostani egy SJ6 Legend, a videókat visszanézve igencsak van különbség minőségben, akkor milyen lehet egy 10k-s noname kamera.
Ha ragaszkodik a 10k-s kerethez akkor itt talán tudnak neki ajánlani valamit. -
törölt tag
válasz
Mr. Elliot #14618 üzenetére
Ja
-
baboss
őstag
válasz
Miertvansote #14614 üzenetére
10k ért csak gagyi klón kamerát kapsz, ami élvezhetetlen minőséget produkál, nem jó semmire. Inkább gyűjts még egy kis pénzt és vegyél normális kamerát. Minimum 20k -tól érdemes venni.
-
Miertvansote
tag
Hellotok!
Remélem jó helyen járok az ügyben, hogy segítséget kérjek sport cam kiválasztásához. Milyen tipusokat ajánlotok ?
Feltételek/ mire használnám:
- Az alsóbb árkategóriából szeretnék kb 10.000 Ft körül
- Az FPS legyen legalább 60, hogy megfelelő legyen a folytonosság
- Felbontásban szerintem a 720 p elég
- Mikrofon (bár gondolom szinte mindben van)
- Mindenképpen vízálló legyen (szeretném különböző vízi sportokhoz használni(kajakozás,rafting,búvárkodás pár méterig))
- Láttam pár tesztet ilyen kamerákról és ami kicsit zavaró volt számomra ez a halszem effektus, szóval ha van olyan ami nem ilyen videót készít azt preferálnám inkább
- Bővíthető legyen a memóriája (akár 32 gigás kártyát is tudjon kezelni vagy nagyobbat)
- Az akkumulátorja cserélhető legyen, hogy ha veszek hozzá tartalékot párat akkor könnyen cserélhessem
- Szeretném KIT ként megvenni, amihez tartozik mindenféle rögzítő illetve védő tokozat
- Leginkább mint írtam vízi sportokhoz kerékpározáshoz motorozáshoz, akár túrázáshoz, homokos tengerparton használnám
Hogy mondjak konkrét típust is az SJ9000-et néztem ami számomra mint nem hozzáértőnek nem tűnik rossznak.
Mi a véleményetek erről. Illetve ha a megadott szempontok alapján Ti valami egészen más típusúra gondoltok kérlek osszátok meg velem. Vagy akár azt is, hogy amiket leírtam az nem teljesen egyeztethető össze.A youtube -on láttam róla videókat, az mennyire lehet valós?
Az e-bay- es 10 k körüli kamera jó lehet ?Köszönöm előre is a segítségeteket.
Üdv. -
törölt tag
válasz
sityupityu #14611 üzenetére
Akkor nem igen lett volna ingyenes a futár. Az SJ5000X mellett meg csak tartaléknak lesz. A 4000-es eladni nem tudnám, mert már javított lesz. De legalább van benne egy negyedik akkumulátor. Meg neccesebb környezetbe (télen) amikor még pozitív a hőmérséklet a 4000-est viszem.
-
-
hunluigi
senior tag
Pl. Sony Vegas (de nagy csodát ne várj). Alapjáraton elég gyenge a 4000-es mikrofonja. Mindez tokkal tompítva... Érdemes átalakítani az egész hóbelevancot, ha van hozzá érzéked, biztos kezed, és normális szerszámozottságod.
Vízállóság nyilván ugrott (mármint a tok vízalatti zártsága) de sisakon a legnagyobb esőben sem ázott még be. Ellenben van normális hang.
-
regos
tag
Hétvégén sikerült egy egyszeri és megismételhetetlen műsort felvennem a kamerával.Viszont elfelejtettem,hogy a vízálló tokban van és természetesen a hang alig hallatszik.Kérdésem lenne,hogy vajon hogyan tudnám a hangot feljavítani,hangosítani?Van rá lehetőség és progi?
-
pingu22
tag
Sziasztok!
Sj4000 wifihez hol lehet kapni valami értelmesebb, masszívabb monopodot?
-
kiborg
aktív tag
Sziasztok!
Valaki találkozott-e már olyannal, hogy leesett a kamera és megszűnt a hang.
Nem a hangszóró, hanem a PC-n visszanézett felvétel hangja helyett csak susogás-zúgás van.
Mikrofon mehetett tönkre vagy a mögötte lévő elektronika?
(olyat esett betonra, hogy a tokjának a zárócsatja eltört és kiesett belőle a kamera)Érdemes szétszedni és megnézni? Beszerezhető bele valahonnan mikrofon?
Érdemes ilyennel zaklatni az SJCAM Magyarországot? -
törölt tag
2-án vitték el, felhívtam őket tegnap, mondták, hogy beérkezett de majd értesítenek, mert nem lát róla több információt egyelőre
-
andrasmester
újonc
Sziasztok! Tudom más a topic, mint ami a kérdésem lényege lenne.
Van nekem egy SJcam SJ6 Legend kamerám, ami külső méreteiben megegyezik a gopro hero 4-el. Ez idáig stim. Még a csatlakozók is ugyan ott vannak a 2 kamerán. Ennek kapcsán felbátorodtam, amikor a Rollei egimbal g5-ot megtaláltam akciósan webáruházban. Gondoltam tök jó lesz az én Sjcam-hez. Azonban felmerült egy kérdés bennem, amire senki nem tud választ adni.Működni fog-e az előkép funkció ha nem gopro hanem sjcam kamera megy bele?
Valakinek nincs tapasztalata ezzel kapcsolatban? Mert én nem tudok eligazodni rajta.
Köszi előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon / Smart Home
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest