Hirdetés
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
szentkuti11
üzenetére
Vedd le a lendkereket és nézd meg, hogy nincs e szakadás.a tekercsnél. A neten keress rá a tekercsekre, képről rá fogsz jönni (neked a gyújtó tekercs kell). Műszerrel mérj rá a tekercsre és nézd meg, hogy nem e szakadt. Ha nem, akkor nézd meg a forrasztások épségét.A lendkerékhez árulnak lendkerék leszedő szerszámot, minden simsonosnak kötelező jellegű megvenni!

perge666:
A kuplung kar alap állapotban laza?
Annyira kell lazának lennie, hogy ne lötyögjön.
A berúgókar felőli blokk oldalon találsz a blokkon két piros műanyag kupakot.
Csavard ki a blokk közepén lévő műanyag kupakot. Ha benézel meglátod a kuplung állító csavart. Lazítsd fel a rögzítő anyát (10-es krova) és tekerj a csavaron lapos csavahúzóval kifelé két fordulatot. Tedd sebességbe álló motornál, húzd be a kuplungot és kézzel próbáld a hátsó kereket forgatni.Ha nem megy, tekerj még kijjebb a csavaron. Ne felejtsd el vissza húzni az anyát. Remélem jól írtam le, ha mégsem, akkor a másik irányba kell tekerni a csavart
Elvileg jól írtam.
Egyébként Borsodi vagyok.Tiszaúj környéki.
Üdv!
Nyíradony...hát ne told át hozzám a sámsont
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Elvileg jól írtam.