Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Nagyon összebútorozik a Broadcommal a Meta az AI érdekében
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Egy androidlánnyal tenné kelendőbbé a GeForce-okat az NVIDIA
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
difit
tag
Ezekre inkább nem mondok semmit!

Én személyszerint azért nem használom a simsonod topikot, mert ott megvannak az emberek maguknak, még egy kérdésemre se kaptam választ, és szerintem a simson már nem tud túl sok újat mutatni nekem....már ha vmi kicsit mádhogy működik tudom h. mihez kell nyúlni (de nem akarok nagyképű lenni, ez csak az én véleményem)
ja, és tévedés ne essék....én is szeretem a simsont, csak már egy kicsit nagyobb vasat hajtok, és a szimót sajnos egy kicsit kinőttem, mert azért mégse egy olyan gép amivel 400km-t le lehet utazni kényelmesen egyhuzamban, de ennek ellenére nem fikázom, nem állítom h. szar, de mégse egy ''komoly'' gép 1szerűen csak szimó! (de ez így van jól)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Fejhallgatós találkozó
- Ötmillió példánynál jár a Crimson Desert
- Steam topic
- Warhammer 40.000
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Sage Barista Touch garanciával/ 2x lefőzés csak!!
- Elektromos Roller KIXIN HX X8
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest