Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- Apple MacBook
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv mindenkinek!
Megint előjött egy bosszantó hiba a motornál.
Megszakítónál szikra csóva, erőtlenség, melegedve beszaggat, kihagy a motor...igen, jól tippeltél, a kondenzátor a ludas!
A nagy hő miatt, amit a forgattyú háztól kap, egyszerűen tönkre megy. Remélem az NDK-s mérnökök forognak a sírjukban!
Kísérletképp az új kondenzátort (hagyományos 250V 22 farad ) hilti szalaggal és egy M6-os csavarral felrögzítettem a karburátor a henger oldalára, pontosabban a karburátor csonkra. Ez azért fontos, hogy a kondenzátor oldala le legyen testelve. Egy hagyományos (talán mosógépé volt valamikor) vezetékből két szálat bekötöttem a gyújtás oldalra oda, amiket a kondenzátorra rögzítettem. Ezeket a vezetékeket kivezettem a kondenzátorokhoz. Kettő kondenzátor van bekötve, így 44 qf tároló van használva.
Eredmény eddig kitűnő: Stabil szikra, kékes-lila. Elég rég volt ilyen. Egy kondenzátorral nincs ilyen erős szikra képzés. Lehet egyéb módszert alkalmazni, pl a trabant kondenzátor is kiváló, az is dupla értékű, az is működhet elméletileg, azért vettem ebből kettőt, hogy ha mégis az alap elrendezés bizonyulna jobbnak, akkor marad tartalékba egy kondenzátorom. Egyenlőre kettő van bekötve, teszt kb egy óra múlva, még finom hangolás van. Hamarosan jelentkezem
Minden esetre a melegedés miatti szikra gyengeség úgy tűnik, meg van oldva
Új hozzászólás Aktív témák
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest