Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zool
csendes tag
Nem tudom mit lehet tenni ezzel a lagolás problémával. Pár tizedes ugrálás sajnos nálam is jelentkezik QuickRace-nél, de ilyenkor inkább kilépek az egészből. Egyáltalán nem élmény így versenyezni. A baj az, hogy hiába olvasok fórumokat, semmi tanácsot nem találok. Nem tudom, hogy a gépemmel, vagy a net kapcsolattal, esetleg szerver oldalon van valami probléma. Én is furcsálom, hogy amíg pl. Lancer-rel egy Sonoma-i kört behozni 1:52 alá, addig van olyan, aki 1:11 alatt megfutja. Vagy Charger R/T at Phoenix 10 körös 3:06 alatt ????
(.
Én már jeleztem a problémámat a SRW support-nak, küldtem mentést is egy ilyen futamról, de még csak válasz se jött.
Remélem sikerül erre valami frissítéssel megoldást találniuk a fejlesztőknek, mert számomra így előbb-utóbb felejtős lesz a progi. -
Rapido251
csendes tag
Volt most is valaki, a Lancer Evo-s eventen is, Sonomában, aki 48 mp-et vert a másodikra, és nem zárták ki, de néztem, hogy ez a gyerek még rengeteg helyen első, ilyen 1-3 mp-es előnyökkel, nekem ez kicsit fura ez után, a 48 mp-es előny után... Nem azt mondom, hogy nem ismerem el, ha valaki tehetséges, de ez furcsa, hogy mindig 1.5 mp-et ver átlagba a másodikra az a gyerek (valami Pericolo).
Ui.: Találtam egy érdekes videó-sorozatot, ez sok mindenkinek jól jöhet!
iRacing az ideális ívrőlNekem rengeteget segített a gyakorlás terén, ugyanis eddig olyan voltam, hogy magam próbáltam kitapogatni a jó íveket, és mikor már azt hittem a legjobb íven megyek, megnéztem mások gyorsköreit, és láss csodát, 5 tized mp-et nyertem egy kanyar alatt, mert kicsit másként vettem be!

Új hozzászólás Aktív témák
- HP Compaq 8100 Elite CMT PC, i5-650 Proci, 8 GB DDR3 RAM, 250 GB HDD
- DJI Mini 3 (GL) Eladó 2028 01.06 Garanciális
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfa
- MSI H81M-P33 PC, i5-4570 Proci, 8 GB DDR3 RAM, 120 GB ÚJ SSD
- Apple iPhone Air 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfa
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(.