Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doomgiver
aktív tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
Az én vezetési/versenyzési stílusom az "agresszión" alapul. (Mások szerint... többen mondták hogy lehetnék kicsit finomabb) De akkor sem vagyok olyan k*cs*g hogy se jobból se balról akkor told le az útról a p*csába, hadd mérgelődjön az az állat.. általában csak mosolygok ezeken. Mind ezt félretéve nekem is volt hogy ugyancsak az első helyért viaskodtunk a taggal aztán pórul maradtam és a füvön kötöttem ki... mondom okés visszamegyek szabolcsi betyár vagyok megmutatom én neki ki a góré.. (nem tudom hogy gondolhattam ezt
) erre mit ad isten? Épp hogy kezd meg lenni a versenytempóm, a hülyegyerek nem lát a szemétől és megint kiforgat... ezen a futamon összeszedtem kb 3 forgást 
Ezután már én is úgy álltam a dolgokhoz. Gázból vissza nem engedtem , ha meg nem bírtam a taggal akkor szépen odapöcköltem neki (ésszerű keretek között) hogy vegye észre hogy gyorsabb vagyok viszont erőből megelőzni már nem bírom adjon szabad utat vagy csipkedje a lábait

A tükröket meg ilyenkor nagyon hiányolom.... mivel nincs BT nem bünteti a karambolt stb így felejtős ez az egész korrekt versenyzés. A régi szép Grides ún: Ranked Style ra emlékeztet ez az egész

A pirosat köszöntem Tutu!
Jóéjt nektek! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Einhell akkumulátoros fűnyíró eladó!
- Bomba ár! Panasonic CF-20-2 Tab+Laptop: i5-7G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E15 G2 - i7-11G I 8-16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- darkFlash Shadow Pro
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) erre mit ad isten? Épp hogy kezd meg lenni a versenytempóm, a hülyegyerek nem lát a szemétől és megint kiforgat... ezen a futamon összeszedtem kb 3 forgást