Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
gyuszito
üzenetére
Mentem volna én is, hamar megvettem, 1 perces köröket lehet róni a lime rock parkban, de hát join timed out... egyre jobban kezdem megismerni ennek a hibának a természetét. Ez nem a szokásos hiba, ami többeknek volt, speckó eset nekem. Belépek időméréses "HOT LAP" módba és várom, hogy indul a 60 perces idő. Nem indul... aztán elindul, majd megszakad, nem tudok a RACE NOW gombra se klikkelni. Aztán kb 58 percnél tart már az óra, megint van race now gomb, lehet menni. Aztán nem.. egyszer jó, másszor nem. Versenyben ugyanez. Mintha az internetkapcsolatom ingadozna, pedig a legdrágáb DIGI van nálunk. 50/20-at mérek Pesthez viszonyítva 10 ms-os pinggel, és Los Angeleshez mérve 180-200 ms-os ping és 5/5 a letöltési-feltöltési sebességem MBit-ben mérve. Szóval a nemzetközi terepen szar a netem ennyire? Váltsak UPC-re? A játék nem szereti ezt a fajta internet kapcsolatot? SZóval agyalnom kell még, nem is igazán tudom, hogy tudtok-e segíteni. Ja.... a versenyekben én laggolok, ami botrány. NFS-ből jövök, ahol soha nem laggoltam, mindig hibátlan volt abban a szar játékban is minden, pontosan mutatta, ki merre hány méter. Itt meg, egyszer valaki mögött, aztán előtte vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Spórolós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1
- Hardcore café
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Dell Precision 7750,17.3" FHD,i7-10875H,32GB DDR4,256GB SSD,RTX 3000 6GB VGA,WIN11
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest