- Hobby elektronika
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- RAM topik
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzske
aktív tag
Néztem én is frapssal 1 fps a configommal a uj beta driverrel. Ha egyedül vagyok akkor 67-70 ha több kocsi akkor 58-62 minden maxon hd ben.
-
pzske
aktív tag
Átraktam combined pedálra és így jó lett ! A játékkal kapcsoltban viszont nagyon vegyesek az érzésem. A fizikája jobb lett mint1 é viszont grafikailag és sem látok benne sok fejlődést. Valahol olvastam , hogy az EA szakított a fejlesztő stúdióval szerintem nem biztos , hogy ez baj én azt gondolom , hogy 2 év alatt nem ennyit kellett volna fejlődnie a játéknak.
-
pzske
aktív tag
Sziasztok !
Korábban már téma volt 1 Logitech DFGT-vel nyomom és csak a "gázpedál " felét hajlandó használni a program. Korbábban itt írta 1 féle megoldást , de az nem működik. Valakinek valamilyen ötlet ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Építő/felújító topik
- Rajzfilmen az életed: Teszten a Dear me, I was...
- Hobby elektronika
- Kuponkunyeráló
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- RAM topik
- Gaming notebook topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest