- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A megszokottól eltérő képaránnyal jön a JapanNext monitora
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Philips LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Nem kell félni, nem vagy egyedül. Aki billzettel tolja az rendesen megszenved vele ( bár ahogy olvasom, néha még a kormányosok is szidják azért bőven ). Én is billenytyűkkel tolom és eljutottam a GT3 utolsó szakaszának az utolsó 5 versenyéig. Ezt az ötöt kéne úgy befejeznem, hogy mindegyiken min. 3. legyek. Ha sikerülne, akkor mehetnék a GT1-be, ami az utolsó sorozat. Nade azon az 5 versenyen billzettel esély sincs arra, hogy mindnél legalább 3. legyen az ember.
Billel valóban borzalmas az irányítása, minél erősebb autód van, annál rosszabb. A segítségek sem érnek sokat, mert nagy sebességnél egy enyhe ívű kanyart sem lehet normálisan bevenni vele, vagy lefékezel és a többiek állva hagynak vagy nem és akkor valószínüleg kisodródsz és akkor meg nézheted a fantasztikus "Hogy pörögjünk a levegőben egy sportkocsival?" c. filmet.
Ezt nagyon szerethették a srácok az EA-nál, mert sokszor visszaköszön játék közben, néha anélkül is, hogy bármi féle extrát kéne csinálni a játékban, mert már attól is előjön, ha neked mennek, ez pedig gyakori...
Én azt mondom, hogy lehet ezt billzettel játszani, de koránt sem biztos, hogy végig is tudod vinni anélkül közben klaviatúrát cserélnél...

Én is emiatt adtam fel itt a végén, nekem nincs másik és most nem akarok venni. Uninstall.
Új hozzászólás Aktív témák

- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A megszokottól eltérő képaránnyal jön a JapanNext monitora
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Klaus Duran: RCS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Kiváló Logitech G920 kormány + Posta! Xbox One, Xbox Series, PC
- Steelseries Arctis Nova 7 Gen 2
- INGYEN FOX - Samsung 980 PRO 1TB SSD PCIe 4.0 (dobozával)
- INGYEN FOX! - Patriot Viper Blackout - 2x8 GB - 3200 MT/s - CL16
- Lenovo Thinkpad L13 Gen 3 i5-1235U/16GB RAM /256 GB SSD/13.3"FHD magyar bill. laptop
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest