Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
Road America csíkhoz nem tudok mit szólni, én hardcore fokozatban tolom, nekem ne zöldeljen, pirosazzon rá a pályára a hülye tévéjáték!

Eddig minden időfutamot maximálissal nyertem, a versenyeket pedig kettő kivételével -egyiken második, másikon harmadik lettem (Egyszer újra indítottam, mert kilöktek és nem volt kedvem újra autózni az előnyért)
Igen a garázs beállítás számít, el kell menteni az adott pályára, vagy pályatípusra, vagy kompletten egy beállítást egy autóra. Akkor azt fogja használni rácsing alatt is
Van egy olyan bugja, hogy verseny közben megállítod, aztán folytatod, akkor a kormány reseteli magát és nem veszi figyelembe a játék vezérlését
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- BMW topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Filmvilág
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fűnyíró topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyaralás topik
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest