Hirdetés
- Rakétaként lőhetnek ki a NAND flash árak az NVIDIA terveitől
- 8 GB VRAM-mal dominálhat idén a GeForce RTX 50 sorozat
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 8 GB VRAM-mal dominálhat idén a GeForce RTX 50 sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TannerHUN
aktív tag
válasz
AthlonXP
üzenetére
Nem akarom szétoffolni a topicot, így most nem sorolom fel az én kedvenc NFS részeimet...Persze, nem is foglalkozok a pistikékkel meg a julcsákkal, csak zavaró volt olvasni jó pár fórumon, hogy istenítik a játékot.Ha meg beírtál valamit, már nekik állt feljebb...Számomra nem volt jó a MW, mert semmi újat nem tudott felmutatni, a fizika meg egy 0 volt.Igen nekem is nagyon tetszett a Porsche Unleashed: Több mint 90 Porsche, jó törés, jó fizika.Nagyon szép emlékek fűznek hozzá
Ahogy mondod az UG is jó volt, csak ne lett volna annyira "Rappesítve".A lányok?? Hát szerintem kihagyható ugyan úgy mint a mostani részben ezek a profi versenyzők.Igazság szerint több pénz megy el így csak erre, hogy szerződtetik.
Új hozzászólás Aktív témák

- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ahogy mondod az UG is jó volt, csak ne lett volna annyira "Rappesítve".A lányok?? Hát szerintem kihagyható ugyan úgy mint a mostani részben ezek a profi versenyzők.Igazság szerint több pénz megy el így csak erre, hogy szerződtetik.