Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi hangfal építés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Miért tűntek el a buta tévék?
- TCL LCD és LED TV-k
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Tegnap sikerült egy újabb csodalatos versenyen részt vennem.
Nürburgring, éjszakai verseny, még mindig retró liga. Lacia Delta works -el voltam, mindenki más Toyota Supra -val. Kezdetben jól ment mert le tudtam gyorsulni őket de a hosszú egyenesekben simán megelőztek mert gyorsabbak voltak. Kiléptem, vettem egy Toyota Supra -t, feltuningoltam, irány vissza verseny, újabb próba. Elindítom és mit látok ? Rajtam kívül mindenki McLaren F1 -el van én meg egy szaros Supra -val. 'nyád, ez aztán rohadtul kiegyenlíttet verseny lesz. Kettőt pislogtam és már az összes megelőzött.
Harmadik nekifutásra vettem egy Mk1 GTI -t, belepakoltam egy új motort, gumi csere és ennyi volt a tuning. Elindítom újra a versenyt, rajtam kívül most mindenki Lancia Delta -val. A nulltuningos, szaros Golffal köröket vertem rájuk és első lettem. Ismét egy példa arra, hogy ez egy tökéletes játék.
Új hozzászólás Aktív témák

- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone Air 256GB BONTATLAN (1év Gyártói Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs