- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Az ASUS megvillantotta a ROG Strix G szériás noteszeinek 2026-os mezőnyét
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoExDeath
aktív tag
Én is iponnál rendeltem, de nekem azt írták hogy ma már átvehető

Én mindenképpen megveszem, ha csak az első rész színvonalát hozza nekem már megéri. Főleg úgy, hogy elvileg az első részt is megkapom mellé. Azt máig sajnálom hogy nincs meg, remélem még vannak akik játszanak vele online

Nekem bejött nagyon az első rész, persze kinek hogy. Nem szabad billentyűzettel játszani egyiket sem, sokan azért utálták, nekem analóg kontrollerrel nagyon nagy feeling volt. A pöpec belső nézet pedig eddig szerintem etalon, ami állítólag még jobb lesz a 2. részben. A hangok fantasztikusak voltak, grafika belső nézetből szintén (külsőből nem annyira de az nem lényeges ennél a játéknál sztem). A törés nem volt túl jó, de mivel nem a detruction derby egyik része annyira nem zavart (a lényeg a versenyzésen van). A fizikával személy szerint nem volt gondom.
Aki már rendelkezik bővebb tapasztalatokkal írhatja, én is írom amint lesz

Kiváncsi vagyok ha ma megveszem, mikortól lehet játszani vele, mert a cd galaxis oldalán valami olyasmit írtak, hogy lehet hogy csak árp. 1-től lehet aktiválni...?

Új hozzászólás Aktív témák

- Hálózati / IP kamera
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lexus, Toyota topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Formula-1
- Diabetes - Cukorbetegség
- További aktív témák...
- Thinkpad L14 Gen4 14" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi Watch S4 2028.02.06-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Intel i5 14400f Gainward RTX 5070 12Gb 32Gb DDR5 1TB SSD Gamer Pc Eladó!
- Samsung galaxy watch 8 44mm BONTATLAN!
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ADATA XPG Valor Air 600W
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- AKCIÓ! Asus B150M i5 7400 8GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest