Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Na, 20 körös Suzuka, Bentley-vel. Ezt a kocsit nem ajánlom senkinek sem, borzasztó. Iszonyatosan alulkormányzott (nem volt kedvem setupolni most), ez valószínűleg a 4WD miatt van. A 12. körig ég úgy-ahogy megbirkóztam vele, de ott elfáradhattak a gumik, mert onnantól szenvedés volt minden kanyar. Gondolkoztam, hogy Bentley, vagy McLaren SLR, és hát rossz döntést. hoztam.
De nem baj, már csak a két 5 körös Nordschleife van hátra az Endurance-ból, és az enyém lesz a BMW M3 GT2 drágaszág.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Apple MacBook
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Gumi és felni topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De nem baj, már csak a két 5 körös Nordschleife van hátra az Endurance-ból, és az enyém lesz a BMW M3 GT2 drágaszág.