Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bk748

tag

A topiknyitó nem tünt el, él és virul :DD csak elszált a netje és tegnap estétől mostanáig nem volt jó, most is gáz.:(
    A hálózatban kb 140-150 gép van kötve és rosszul álltok a kérdéshez, mert nem egy cég és nem is egy válalkozás és nem is egy netkávézó. A lényeg az mint már mondtam, csak a gépszámot nem említettem, hogy a rengetek adat szanaszét van a gépeken és ha vkinek kell vmi, akkor rengeteg gépet kell végig néznie és előfordul néha az is, hogy a megfelelő gép nincs bekapcsolva. :(( Ezek kiküszöbölésére lenne ez a fájl szerver. A lényegre ráéreztetek, hogy maga a háló 100as és nem is tudnak a gépek többet produkálni, de a az 1 Gbites hálókártyával ezt a sebességet akár több gép irányába is sikerül produkálni.
    Bár normál esetben nem lesz a szerver ekkora terhelésnek kitéve, de bizonyos esetekben (olyankor álltalában ugyanaz az adat kell mindenkinek) előfordulhat.
    Nagyon hasznos tanácsokat kaptam és ezeket köszönöm is
    Visszatérve a lapra (ASUS P5GD2 Premium) 41e forintért már be lehet szerezni tehát nem a legdrágább lapok közé tartozik, de én továbbra is azon a véleményen vagyok hogy egész jó lesz és fogja bírni a terhelést. :)
    A memóriával vagyok még nagy bajban, mert arra sajna még nem érkezet megfelelő vagyis eltérő javaslatokat olvastam (vagy sikerült átsiklanom felette). :(
    A több tömbbel én is egyetértek, így az adatrendezés is könnyebb és könnyebb lesz a későbbiekben a winchik cseréje is nagyobbra, ha szükségessé válik. És ennél a lapnál, mivel sok az alaplapi csati, még mindig megvan a lehetőség a bővítésre is RAID vezérlőkkel és újabb winchikkel. Bár becsléseim szerint elegendőnek kell lenni az 1Tb-nak.

Új hozzászólás Aktív témák