- iPad topik
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
Aktív témák
-
S.P.Q.R.
csendes tag
válasz
Louloudaki #10 üzenetére
Nekem az furcsán állna
Amúgy jó kivétel erősíti a szabálytMindenesetre nem én találtam ki de sok helyen gondot okoz ha az illető fiatal lány, pl mert egyből az ugrik be a munkaadó fejébe. Hogy úr isten 1-2 év és elmegy szülni 2 évre is kimarad vagy többre.... Ne vedd személyeskedésnek, sajna nem egy helyről hallottam ezt
Amúgy hogy témánál maradjunk, ha szabad tudni milyen tesztelői állásra jelentkeztél és milyen tudást kérnek tőled. Mik a meglátásaid, miket jó tudni valakinek, aki hasonló munakörbe jelentkezik?
stb stb stb.. -
ZeroCool
csendes tag
válasz
Louloudaki #4 üzenetére
Szerencsére nekem még nem volt szerencsém olyan céghez ahol az interjún szakmai tesztet írattak volna. Szerintem a multik úgy vannak vele, hogy a próbaidő alatt úgyis kiderül, hogy mennyire vagy hasznos számukra.
-
S.P.Q.R.
csendes tag
válasz
Louloudaki #2 üzenetére
S ehhez kapcsolódóan milyen irányú kérdésekkel illetve feladatokkal tesztelnéd le az illető tudását? Vagy egyszerűen elég ha jó a referenciája? Mennyi fizetésbeli különbség lehet mondjuk %-os arányban?
Aktív témák
- Guitar Hero World Tour Xbox 360 gitár controller
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO YOGA 7I 2in1 ! OLED ! / INTEL Ultra 5 125H / 3 év garancia + ajándék ceruza
- Új állapotú Meta Quest 3 128GB 1 év cseregaranciával
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest