- 420 mm-es AIO-val jön a DeepCool "lopakodó" alaplapokat is támogató nagytornya
- Primary RGB Tandem OLED panelt kap az LG 27 hüvelykes gaming monitora
- Megmenti a Sony 8K-s ígéretét a Pure Pool Pro
- Sallangoktól mentes ultraszéles monitorral jelentkezett az LG
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
Aktív témák
-
Loretto
veterán
A kiemelt topicon kívül 5900-es témák is vannak: [link] Ezt zárom.
Rover: nehéz lenne néha kevésbé használni a stílusod? -
elit_hun
őstag
kámpec, ahogy Rover kissé nyersen megírta, lejárt az ideje a karinak
24K egy AGP Zalmis 7600GS GDDR3, tessék elmenni és venniHa meg drága akkor tessék innen választani olcsóbbat
[link]
-
Rover623
félisten
Jelzett probléma teljes mértékben független a kártya típusától...a topicnyitás értelmetlen volt.
Kérdésedet tedd fel itt:[link]
Amúgy: kártya kuka...
P.S.:
Nem értem mitől romlott el egyik napról a másikra.
Aranyos...
Én sem értem, mitől romlott el a nagymamám egyik napról a másikra...egyik nap még élt, a másik nap meg nem...hogy lehet ez, nem értem...
Vagy talán mégis? Lehet hogy öreg volt? Vagy csak bizonyos ''alkatrészei''? Lehet hogy ''káros behatás'' érte?
Vagy csak lejárt a garanciája? -
cartmann
csendes tag
Ma reggel bekapcsolom a gépet, és nem kapcsol a monitorom, a gép meg csak sípol:
hosszú, rövid, rövid.
A kártya lesz a hibás, más gépben se működik, a ventillátora peidg forog rendesen. Az lenne a kérdésem hogy mit lehetne vele csinálni, próbáltam mozgatni az agp slotban, és garancia sincs már rá. Nem értem mitől romlott el egyik napról a másikra.
Lehet valamit vele kezdeni, vagy kuka?
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bankmentes Részletfizetés ÖNERŐ NÉLKÜL? NÁLUNK EZ NEM KÉRDÉS HANEM LEHETŐSÉG!
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest