- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Raspberry Pi
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guitar14
senior tag
Sziasztok!
Vettem a hétvégén Budapesten kiruccanás során egy PS1 lemezt, sajnos kipróbálásra nem volt lehetőségem a boltban.
Otthon a PS1 nem viszi (néha bejön a Sony logo után a PS de utána annyi).
PS3 viszi de az meg a menüben fagy be.
A lemez normális állapotban van csak sok a mikrokarc, viszont fényben opálos kicsit a lemez (mintha lemezpolírozóval megmunkálták volna paszta nélkül de ez csak egy tipp)Van valami házi praktika, hogy kicsit felfényesítsem? (többi játékomnak fényesebb sokkal a felülete ennél, boltban meg nem hasonlítottam össze másik lemezzel, így nem tűnt opálosnak csak azt néztem egész szép állapotú)
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Guitar14
senior tag
-
Guitar14
senior tag
Én is elnéztem amit perge666 vett de legalább az már koax csak nem az EU-s szabvány.
Ha jól látom arra rá lehetne tekerni az a mi a teidének a végén (EU-s) van:
Tehát csaka zölddel karikázott kéne neki nem? És akkor nem barmolja szét a gyári kábelt.
csak van ilyen elektronikai szaküzlet ott a közelben ahol kapható.
(a közelemben lévő boltban pl. van: [link] jó 95 Ft-ért tehát fillérekért, be kéne vinni a boltba azt az átalakítót amit vett és adjanak rá rendes EU-s koax véget) Ha jól látom F aljzata neve ami van perge666-nak.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Guitar14
senior tag
válasz perge666 #17616 üzenetére
Nem eu-s ami jött? De szerintem amúgy simán megoldható lenne csak kéne bányászni egy régi koax kábelt a padlásról annak a végét meg erre ráforrasztani akkor tuti jó lenne.
Legalábbis ha a gép ép.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
-
Guitar14
senior tag
válasz perge666 #17587 üzenetére
Az Atari 2600 teljesen más elven működik mint az az utáni "modernebb" konzolok. Az az egy kábel adja a képet és a hangot is (mint régen a koax kábel amit bedugtál a Tv-be) Az nem RCA kabel hanem ugyan az mint a koax csak más vége van. (fogalmam sincs mi a rendes neve )
Kell venned egy ilyet ami azt átalakítja rendes koaxra:
Majd ezt bedugva a TV-be 2-es vagy 3-as csatornán (akár automatikus kereséssel) tudod megtalálni a képet ha működik a gép.
Ha rca-ra konvertálnád és azon keresztül dugbád be a TV-be akkor azt csinálod mint én anno' a sárgakazettás nintendoval.
Régi VHS lejátszóba bedugod ezt a koax kábelt, beállítod a VHS-t 2-es vagy 3-as csatornára majd azt RCA-n keresztül rádugod a Tv-re (akár felskálázod egy RCA->HDMI konverterrel) és már HDMI-re is képes lesz.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Guitar14
senior tag
Én egy 2600 flashback-nek örülnél még. (PS1-nél régebbi nekem max Nes/Snes lenne, utóbbi volt is viszont a Switch Online-al elérhetővév váltak így vettem Snes és Nes kontrollert Switch-hez így megvan az élmény. )
Majd írj róla, kíváncsi vagyok.
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Guitar14
senior tag
válasz perge666 #17577 üzenetére
Azta... ezt én is néztem az elmúlt napokban, hogy nem rossz vétel. Gratula! Szép darab, ha nem is működik akkor szerintem ezeket könnyen lehet javítani. Sajnos segíteni nem tudok mivel a géphez nem értek de neten sok videót néztem róla és a játékairól.
-
Guitar14
senior tag
Ha már rokon téma bedobok én is egy kérdést:
Van valakinek tapasztalata komponens elosztóval (vagy esetleg komponens->HDMI átalakítóval) ami jó áron van?
Egy komponens bemenet van a TV-n (L-R-Y-Pb/Cb-Pr/Cr) és két konzolt kötnék rá vagy egyiket HDMI-vel komponens átalakítóval.
Mivel Xbox Classic-hoz elég hulladék HDMI kábelek vannak.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Guitar14
senior tag
válasz thotzoltan #17512 üzenetére
Hangfelvételnél egyáltalán semmi még kis sistergést se vesz fel?
Szemmel láthatóan nincs eldugulva a MIC melletti kis lyuk?Esetleg próbálj meg kontaktjavítót/kis WD40-et befújni a jack aljzatba majd egy bármiféle jack-et dugj be-húzd ki és ezt ismételd el 5-10x majd próba újra hangfelvételnél (úgy hogy ki van húzva a jack természetesen).
-
Guitar14
senior tag
Pont karácsonykor jött meg az ilyen szettem.
Aliról rendeltem. Valami megakadt+ünnepek úgyhogy olyan 4 hónap volt a szállítás. De tökéletesen fogja a csavart és jó a fogása. Alin is csak pár százassal drágább.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Guitar14
senior tag
válasz mirci18 #17436 üzenetére
Én sokszor mosolyogva nézem az árakat. Gamecube-omat jópár éve játékokkal együtt vettem 13 ért és a nagy kedvencemet a Sunshine-t 6 ezerért amiről azt gondoltam akkor is, hogy drága. Most meg mindkettőt kétszeres áron tudnám eladni. Wii U időben vettem új smash kontrollert hozzá ami egyik legjobb döntésem volt 6 ezerért. Szerintem azt is dobozával kétszereséért tudnám eladni. Mindennek felfelé megy az ára. Nem akarom tudni ezek a Nes/Snes minik meddig mennek el majd a jövőben pl.
-
Guitar14
senior tag
Hát ha mariozni akarsz akkor vagy kiválasztasz egy gépet és ahhoz a kellő mario címeket vagy ha sokkal akarsz akkor sok konzol is kell. :/ Gameboy advance (minden gameboy/color játékkal visszafelé kompatibilis, csomó mario címmel, mindez egy konzolon) Ha TV-n akkor HA tudsz szerezni akkor NES/SNES classic mini. De olcsóbban kijössz egy sima veterán konzollal mert nagyon keresik őket. Csak akkor ugye nincs HDMI-d. GameAndWatch mai napokban meg már inkább gyűjteményi darab mint játékkonzol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest