- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
khron78
őstag
válasz PiciDikenz #7547 üzenetére
Nem tudom, hol olvastam, de akkor valószínűleg az én emlékeim rosszak.
-
khron78
őstag
válasz PiciDikenz #7525 üzenetére
N64 az alapja, ha jól tudom.
-
aya
addikt
válasz PiciDikenz #7528 üzenetére
Van gyári fullos dobozos probotector-om, soha egyembe nem jutna ennyiért adni.
De hát az új az új.悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
Cheesus
senior tag
válasz PiciDikenz #7528 üzenetére
Hallod már rendelem is, csak elötte gyors eladom a fedelet a fejem fölül
(#7526) Aramir: Ezer köszönet, a Dynablaster-re emlékeztem még a Dos-os korszakból, de azt hittem ez "PC exkluzív", és ez helyett próbáltam SNES-re beszerezni a Super Bomberman-t. De akkor megvan a kívánságlista első helyezettje
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/csehla
-
AndrewBR
senior tag
-
Cheesus
senior tag
válasz PiciDikenz #7516 üzenetére
Ha jól nézem az még hagyján, de még plusz pénz hozzá a kontroller, a kábelek stb Ahogy nézem csak az alapgép 500$ Létezhet hogy ha kék színűt kérnék, akkor elkérnek még 50$-t?
-
AndrewBR
senior tag
válasz PiciDikenz #7494 üzenetére
Amúgy elpoénkodja, és keresi a hibáit...
szerintem nem rossz. Sőt.
Kellemesen csalódtam.
A.
-
Cartevo
őstag
válasz PiciDikenz #7488 üzenetére
Erről van szó. Mint egy előreugró ablak, amikor kikapcsolod a számítógépet.
Mert az butaság benne, hogy szimulátor nézetes, mégis kicsi a kocsi.
Mert így nagynak kellene látni, a képernyő teljes szélességében.Ezért kell kiigazítani, úgy látom, jobb ötlet híján matricával...
-
AndrewBR
senior tag
válasz PiciDikenz #7452 üzenetére
Eszméletlen yo az biztos.
Amúgy ilyen a Toy Story is, mármint az animációs mese első része,
gyerekként nem vetted észre, de most felnőttként újra megnézve
ATOM poénok vannak benne.A.
-
Rezuhu
aktív tag
válasz PiciDikenz #7441 üzenetére
Hát akkor jó lassan pötyöghetsz, mert 29 perccel hamarabb írtam az üzenetet, mint te!
-
AndrewBR
senior tag
-
mirci18
addikt
válasz PiciDikenz #7344 üzenetére
Srácnak igaza van.
Ilyen kamu Nintendo 64 kontrollert még nem láttam.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
PiciDikenz
aktív tag
válasz PiciDikenz #7322 üzenetére
Sajnos vége is már
-
AndrewBR
senior tag
-
Petreszku
senior tag
válasz PiciDikenz #7193 üzenetére
Doboz plusz kis könyv!!!! Csak így nézek rá egy játékra!!!
-
mirci18
addikt
válasz PiciDikenz #7185 üzenetére
Nálam nem attól lessz teljes.
Jó ha van de az ebben az árkategóriában lehetetlen.
Egyébként meg szépen néz ki egy vitrinben ez is.
Ha meg mégse leszel vele megelégedve ajánlom nyomtass mellé mini posztert az interaktívabbá érdekesebbé teszi a játék kinézetét szerintem.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
AndrewBR
senior tag
-
mirci18
addikt
válasz PiciDikenz #7178 üzenetére
A Kirby tudtommal keresett cím meg drága is így jól fog mutatni a gyűjteményedben ha abba szántad.
A másik meg simán jól jöhet egy pár óra retro autózásra.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz PiciDikenz #6404 üzenetére
Ennek mi értelem hogy írogatnak és megy össze vissza a gyerek
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz PiciDikenz #6356 üzenetére
Kell találni még egy olyan ellenkező nemű "hülyét", mint te és meg van oldva
[ Szerkesztve ]
Non omnis moriar.
-
Zolibaba24
tag
válasz PiciDikenz #6356 üzenetére
Én is gyűjtök, de nem tartom meg. Egy pár délután alatt kiélem a gyerekkorom pár cuccon, aztán tovább adom, de elmondhatom hogy láttam már ilyet-olyat, és volt is nekem
Jobb, ha te mondod, a te hangod mélyebb!
-
Cheesus
senior tag
válasz PiciDikenz #6350 üzenetére
Hogy teljesen őszinte legyek még nem volt időm kipróbálni De nagyon jó áron volt, és gameplayek alapján is jónak tűnt, így kár volt ott hagyni
Aramir nem akarom senki elől elhappolni a játékot, mivel még NES-em nincs is, de az jó jel ha van benne angol nyelv, lehet ránézek majd hogy hol áll meg a licit...
Armitage köszi a dícséretet,de az én "gyűjteményem" egyáltalán nem kiemelkedő (főleg a Tietekhez képest ) így még ezzel várnék egy kicsit, lelkes újonc vagyok retro téren (bár be kell vallani elég drága hobbi )
[ Szerkesztve ]
-
PHM
addikt
-
t256
őstag
válasz PiciDikenz #6158 üzenetére
A Westend City Centerben még van játékterem (Play Station West) ha jól tudom.
Még nyitáskor jártunk oda, akkor tele volt jobbnál jobb gépekkel. Tekken Tag Tournament, Sega Rally, House Of The Dead 2, Virtia Cop vagy Time Crisis, Virtua Soccer.
Hirtelen ezekre emlékszem.House Of The Dead 2-vel sokat játszottunk ott egyik haverommal, de csak addig, amíg meg nem jelent a Dreamcast. Amikor megtudtuk, hogy arra kiadták a játékot rohantunk eladni a Playstationt (életem egyik legnagyobb hibája) és megvettük a Sega új gépét.
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
ldave
félisten
válasz PiciDikenz #6171 üzenetére
Gondolom közös volt az üzemeltetője a kaszinónak és az árkád résznek. Nem hiszem, hogy maga a játékterem önmagában nyereséges lett volna.
A Slime draws near! Command?
-
aya
addikt
válasz PiciDikenz #6158 üzenetére
Bezúzták az összeset, amelyik megúszta a privátba került vagy külföldre, esetleg raktárba.
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
mirci18
addikt
válasz PiciDikenz #5779 üzenetére
Nem idióta műsor az én szeretem ezeket az ószereseket régebben én is az voltam jó buli.
Na én nem így csináltam hanem vateráról bugáztam meg a piacokról.
Itt a fejekkel van a baj azt hiszik az emberek hogyha valami legalább 20 éves az értékes.
Plussz azt gyűlölöm mikor venni akarok mondjuk egy ps1-et és mondja a pali hogy 10 e.
Kérdem miért mert régi és ő is annyiért vette.
Hiába mondom neki hogy a 20 éves wartburg se annyit ér most mint amennyiért annó vette.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz PiciDikenz #5669 üzenetére
Ne hogy azt hidd.
A régiek 2000-es évek előtt gyártottak még jó minőségűek voltak magas üzemidővel,
Az után készültek főleg a mostaniak silányok büdösek elektronika veszélyes főleg a táp gyorsan felhevül.
Volt olyan gépem ami két óra után elfüstölt de rá is volt írva hogy másodosztály volt érintésvédelemből.Az a baj míg régen a töltők 200 mah-ak voltak most csak 50 mah-ak ergó jobban le vannak terhelve.
Régen voltak a gépekben alkatrészek most csak egy olcsó lapka kábelekkel.[ Szerkesztve ]
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz PiciDikenz #5631 üzenetére
Hú, a Rad Racer nagyon jó Főleg a 2. zene a rádióban.
Non omnis moriar.
-
Aramir
őstag
válasz PiciDikenz #5592 üzenetére
Sajnos normális, a Sonic első részének az NTSC->PAL konverzióját elbaszták tudtommal.
http://retrocovers.uw.hu http://aramir.uw.hu
-
t256
őstag
válasz PiciDikenz #5589 üzenetére
Igazából most N64, GC, PSX és Wii játék vadászat lesz.
Úgy másfél-két hónapja Mega Drive-ra olyan címek voltak, hogy beszarás. Pár hete már semmi nem volt belőlük. N64-et akkor nem is néztem, de általában doboz nélküliből van választék.
Fosztogatás volt az tény.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
Rezuhu
aktív tag
válasz PiciDikenz #5589 üzenetére
Az Snes és N64 készletet én is megcsappantottam a legutóbbi két alkalommal, amikor ott jártam.
Az rpg-ket elhoztam ami volt!
Fel is kerültek az új polcos szekrényemre! -
khron78
őstag
válasz PiciDikenz #5565 üzenetére
Lehet kapni cimke eltávolítót. Kleb-ex, label off néven keress rá.
-
t256
őstag
válasz PiciDikenz #5527 üzenetére
Ha bekapcsolom a gépet a led világít a tévén viszont nem jelenik meg semmi. Mintha nem lenne csatlakoztatva a kábel.
A szigetre próbáltam rákeresni youtube-on, de csak a hackelt változatoknak a videóit találtam meg.
Az a zavaró, hogy a szigeten van három darab halvány vonal, ami mintha azt jelezné,hogy oda ki fog rajzolódni egy út vagy egy pálya.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
mirci18
addikt
válasz PiciDikenz #5500 üzenetére
A modernebb gamecubenél se volt több játék négynél ami támogatta az online módot.
Ha már itt tartunk valaki mesélje már el nekem hogy a gamecube-nál mi értelme volt a lan módnak?
Mert oké hogy egyszerre 8 ember játszhatott de ha jól gondolom egyszerre nem lehetett 8 ember 1 marikart meccsben vagy igen?[ Szerkesztve ]
-
aya
addikt
válasz PiciDikenz #5495 üzenetére
Én is reseteltem nemrég a pal gépet ( szintén mario world ) de én azt hittem régi a kazetta azért szállt el minden
2 világnál volt mentés szóval sokat nem veszitettem.Viszont az érdekes ha már mentésről van szó , találkoztam olyan kazettákkal amiből a palos memoria kártyás, a japán meg alapból ment Most konkrétan nintendo 64-ről van szó.
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
Hm. Még életemben nem mertem resetelni stratégiai pillanatban inkább kikapcsoltam. Úgy tűnik, nem volt alaptalan a félelmem.
Non omnis moriar.
-
PHM
addikt
válasz PiciDikenz #5497 üzenetére
Mondjuk előfordulhat ilyen, ha mentés közben resetelsz,
vagy kikapcsolod a gépet.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
PHM
addikt
Nem kéne törlődni a mentéseknek, hiszen azok egy SRAM-ban vannak a kazin.
A reset a processzort indítja újra, a mentéshez nem kéne közének lennie.
Amúgy létezik olyan több játékos kazetta, ahol a játékok váltását
a reset gombbal tudod megoldani.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz PiciDikenz #5493 üzenetére
Miért reseteled menet közben? Ha csak kikapcsolod, nem vesznek el a save gamejeid.
[ Szerkesztve ]
Non omnis moriar.
-
SiD-
tag
válasz PiciDikenz #5487 üzenetére
PHM kolléga mintha csinált volna ilyen konzol modifikációkat régebben....
-
aya
addikt
válasz PiciDikenz #5482 üzenetére
Van ntsc: nes, snes n64 gépem is pal csak dísznek van
Most pl az ntsc usa donkey kong 64-et nyomom nintendo 64-en
[ Szerkesztve ]
-
SiD-
tag
itt is egy jó videó, 5 perc körül van benne egy összehasonlító rész:
http://www.youtube.com/watch?v=bPtmp-QC-gw -
SiD-
tag
hirtelen ezt a videót találtam, amin elég jól látszik a különbség:
http://www.youtube.com/watch?v=mb43Z1esuQQ
itt egy Sega Mega Drive-ot kapcsolgat valaki menet közben 50/60Hz-re. -
Rezuhu
aktív tag
válasz PiciDikenz #5475 üzenetére
A legegyszerűbb megoldásra pedig senki nem gondol ilyenkor.
Venni egy Ntsc gépet!
A gép beszerzése után már csak a tápot kell megoldani, mert annak nem ugyanaz a csatlakozója, mint a Pal gépnek. A videó kábel + kontrollerek kompatibilisek. -
t256
őstag
válasz PiciDikenz #5472 üzenetére
Annyira nem macera az NTSC. Nekem mindg is volt adapterem.
Még Mega Drive-hoz is szereztem egyet, pedig nem is használom.Régebben szóba került a játék, akkor ki lett beszélve, hogy a PAL változatban miért lettek a karakterek robotokra cserélve. Pár hónapja volt, akkor én tudtam volna megszerezni 2500 Forintért.
Hogy miért nem megy el 6990 Forintért? Én csak hébe-hóba árulok játékokat, de azt vettem észre, hogy a többségnek a lélektani határ, amit egy retro játékért kifizet az 3500 Forint.
Ha valami nagyon ritka és nagyon jó játék, akkor elmegy drágábban is.
Én jobban meglepődtem azon, hogy nem kelt még el a Streets Of Rage 2 a vaterán 5000 Forintért.
Na az tényleg ritka és jó játék.Szerk.:
AliceWake!
Erről hirtelen a Carmageddon jutott eszembe, ahol zombikra cserélték az embereket az eredeti PC változatban.
PSX-re alapból így jelent meg.
Elvileg a Resident Evil sorozatban is mókoltak valamit, mondjuk Én akkoriban nem vettem észre. A második résznek a borítója is más volt. Nekem a német jobban tetszett.[ Szerkesztve ]
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz PiciDikenz #5472 üzenetére
A német piacra szánt játékokban előszeretettel dehumanizálják az erőszakot.
Non omnis moriar.
-
t256
őstag
válasz PiciDikenz #5470 üzenetére
Eladni viszont maximum 3500 Forintért tudod.
Vaterán nyár eleje óta hirdette valaki az NTSC változatot hasonló áron. Most 6990 Forintért van PAL. Nem kapkodnak érte.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
fardem
aktív tag
válasz PiciDikenz #5468 üzenetére
6000-7000.
-
t256
őstag
válasz PiciDikenz #5442 üzenetére
Szerintem nem lesz jó vége, de várjunk valakit aki ért ehhez.
Elemcserélgetéshez pedig ajánlom egy hozzá való hálózati adapter beszerzését, vagy tölthető elemek (akkuk) használatát.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
mirci18
addikt
válasz PiciDikenz #5430 üzenetére
Én meg 23 db gamecube játékkal leptem meg magam.
-
Rezuhu
aktív tag
Én a Majora's Mask-ot szereztem be + még pár egyebet!
Szép Karácsony! -
AliceWake
HÁZIGAZDA
Én idén eladtam mindent, amit akartam, januártól újra vásárolhatok, ez a megállapodás magammal
Non omnis moriar.
-
Aramir
őstag
válasz PiciDikenz #5423 üzenetére
Szedd szét a gépet, és a fej oldalán a szalagkábelnél, ahol kiszélesedik, ott látni fogsz egy potmétert, azt kell tekergetni, mindíg csak egy kicsit, kb fél mm-t tekerj rajta, aztán próba, ha jobb lett, de nem teljesen, akkor ugyanabba az irányba folytasd a próbálgatást, ha rosszabb lett (mondjuk ennél már csak az lehet rosszabb, ha semmit nem ír ki a gép, csak megáll a lemez ), akkor a másik irányba próbálgasd. Ha már semilyen állásban nem olvas semmit, akkor sajna fejcsere, 2000 körül kapsz ebayről fejet postával kínából:
[link]
Beszerelni tök egyszerű. Az alsó képen az "a" betű sarkánál ott a potméter, amit írtam.Szerintem ezeket már senki nem javítgatja, 4-5000 körül kapsz komplett működő gépeket bechipelve, joypaddal, memóval és esetleg játékokkal, egy fej meg 2000, plusz munkadíj
[ Szerkesztve ]
http://retrocovers.uw.hu http://aramir.uw.hu
-
aya
addikt
válasz PiciDikenz #5421 üzenetére
Ha amcsi lemezt tettél be akkor is piros lesz.
Fej javitással nem tudom foglalkozik -e valaki még悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest