- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Egér probléma
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirci18
addikt
válasz Tyler Durden #5899 üzenetére
Hát vaterán vannak eladó gépek.
Nekem is van éppen kettő eladó egész jó áron kompletten memóriakártáyval sőt sok játékom is van hozzá.
Ha érdekel írj pm-et.Marios és Zeldás játékok általában a kereskedőknél vannak vaterán azok meg olyan 3500-5000 ft között adják attól függően mennyire keresett.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
addikt
Sziasztok,
Gamecube vásárláson gondolkozom, hol érdemes gépet nézni? Nem feltétlen kell okosított, sőt.. Viszont olyan kérdésem is lenne, hogy a régi nagy neveket /mario gamek, super mario smash brawl, zelda stb/ be lehet még értelmes áron szerezni?
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Aramir
őstag
válasz mirci18 #5896 üzenetére
A potméter tuti, a gyári beállítás 300-500 ohm környékén van valahol, le kell tekerni 200-260 ohm közé, különben nem fogja látni a másolt lemezeket, hiába chipes a gép: [link]
Ez egyébként akkor is segíthet, ha öreg a gép, és már a gyári lemezeket sem olvassa.http://retrocovers.uw.hu http://aramir.uw.hu
-
mirci18
addikt
Tudom s tisztában vagyok az atarival meg a segával de valljuk be több hiányosság Nintendónak ide vagy oda.
Több dolog is melette szólt.
1-Szebb forma
2-Jobb akkumulátorkihasználtság
3-Sok változatos játék Mario,ZeldaVolt ds-em is Psp-m is.
Psp-re igaz az hogy nagyobb szebben játszik filmet jobb a grafikája.
Van rá olyan játék ami Nintendóra nincs Keresztapa például vagy a GTA.
De egy baj van a PSP-vel hogy MArio Zelda és Pokemon nincs rá mert a legtöbben azért vették és veszik a Ds-t.A Gamecube chipnél ez a potméter állítás ez biztos mert én ezt sehol sem olvastam.
Erről tudnál bővebben értekezni?Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Aramir
őstag
válasz mirci18 #5894 üzenetére
Volt vetélytársuk, technikailag jobbak is voltak, Sega GameGear, Atari Linx, stb, de mind elbukott a gyér szoftverellátottság miatt, vagy mert egyszerüen zabálta az elemeket. Ez ma is így van, lásd DS vs Sony PSP vagy 3DS vs PSP Vita. Igaz, ma már ez utóbbi két gépre azért nem lehet azt mondani, hogy bukta, de alul maradtak a Nintendo gépével szemben.
A GC chipnél meg arra lennék kiváncsi, vajon a lézer potméterének a beállítására is figyelmezteti a vevőket? Mert anélkül nem fog vinni semilyen másolt lemezt, ha nem tekeri lejebb az ellenállást.
[ Szerkesztve ]
http://retrocovers.uw.hu http://aramir.uw.hu
-
mirci18
addikt
Köszi a válaszokat akkor maradok a gba sp-nél.
Azért durva hogy olyan grafikával mennyi de mennyi gameboyt eladtak annó mert nem volt vetélytársuk 2003-ig.
Ősszel akarok beruházni egy ds-re abból már xxl-re mert nekem nem kell 3ds.
Ezekre a simákra is volt Super Mario meg Mario Kart tavaly ezekkel sima ds-n nagyon sokat játszottam na meg a Metroid az örök kedvenc.
Meg majd ránézek a Zeldára kiváncsiságból mert annyian dicsérik és még eddig nem voltam szerencsés eggyik példányához sem.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
Adrián 83 ismerős volt egy pár adás vételem.
Ő wii-vel is foglalkozik.
Szeret alkudni de általában én is nyerek nem keveset vele való üzleten.
Nekem mint írtam semmi gondom ezzel mert én is adok veszek a neten de én csak gamecubban utazom most mert az érdekelt.
Régen se foglalkoztam komolyabban a konzolokkal csak amiben láttam pénzt azt megvettem majd továbbadtam.
Ki így ki úgy keresi a pénzét.
Az biztos manapság ha nem vagy gyors akkor elviszik az orrod elől a kiszemelt játékokat.
Engem inkább az idegesít hogy vaterán nem elég beírni a keresendő kulcsszót hanem még böngészni is kell mert a sok nagyrabecsült eladó azt se tudja mit ad el:
[link]
[link]De ha már itt tartunk azért kiváncsi lennék arra is hogy egy ilyen hirdetés mennyire etikus egy ilyen felhasználónévvel:
[link]
Egyáltalán ők minek adnak el vagy miért nem saját felhasználónévvel teszik?Még egy kérdés:
Szerintetek ezeknek az eladóknak akik vesznek majd eladnak megéri?
Mert Adriánnak is folyton 1000 aukciója van fent.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Aramir
őstag
válasz mirci18 #5881 üzenetére
A régi sp gépeknél szemből van megvilágítva a kijelző (úgy tudom oldalról van bevilágítva, aztán valami szűrővel van szétterítve a képernyőn a fény), a 101-es modelnél meg valódi háttérvilágítás van, ez utóbbi módszer többet fogyaszt, viszont sokkal szebb a kép. A fényerőt a 001-es modelnél ki-be kapcsolhatod, a 101-es modelnél meg van két állása, de ki nem lehet kapcsolni. Az alap GBA gépnél még a 001-es model is százszor jobb, bár a fogása hosszú távon nekem kényelmetlen volt, de léteznek hozzá felcsatolható markolatok.
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
Megvan a polcrendszerem hiányzó eleme, ha minden igaz, ma már tényleg rend lesz a "kacatok" között.
Esetleg még világítást lehetne bekötni a konzolok fölé, de nem szeretnék túlzásba esniJanos77 és kacsabacsiii is ipari felhasználó. Ők is kereskednek.
[ Szerkesztve ]
Non omnis moriar.
-
aya
addikt
válasz Petreszku #5887 üzenetére
Asszony is Creed figurákból oldja meg a karácsonyi vásárlást.
Csodálkozott is hogy tavaly nem Edward Kenway kalózfigura vigyorgott a fa alatt.( atari jaguar ficcent be ugyebár )
Névnap születésnap, karácsony le van rendezve valami retroval.
Nekem nehezebb dolgom van vele
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
t256
őstag
válasz mirci18 #5885 üzenetére
Hehe, dc2000 az Armitage innen.
Hogy ki kereskedő azt sosem tudhatod. Én adtam már el hardveraprón is játékot olyannak, akiről kiderült, hogy még szervizeléssel is foglalkozik és komolyan adja-veszi a konzolokat és a játékokat.
A "Margit hidas figura" is fel szokott tűnni adrian83 vagy adrian38a néven, habár van egy érzésem, hogy már átállt x360/ps3 vonalra.
Én akkor voltam ideges, amikor egyik nap a vatera termékfigyelő hírlevélben a három Resident Evil rész 1000 Forintos darabáron szerepelt. Persze mire az e-mailt megkaptam már régen elkelt. Az első részt rögtön meg is hirdette a vevő.
ugyanilyen keretes borítója volt. Sőt lehet ez pont az a hirdetés, amire gondolok.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok!
Szerencsére az én párom nem ellenzi a dolgot. Igaz nem retro játékokból, de másból jó nagy gyűjteményem van. Rengeteg figurám van, ezek vagy xbox360-hoz vagy ps3-hoz voltak vagy külön akadtam rájuk. Sőt van olyan gyűjtői játékom/játékaim amiket a páromtól kaptam. Igaz játszani nem játszik.
-
mirci18
addikt
Ennél az olcsón vásárolni pénzért eladni dologról érdeklődnék.
Egyébként én ezeket az embereket nem itélem el ők ebből élnek meg ha kell valami nagyon azt megveszem drágábban vagy várok.
Pontosabban tudnátok nekem vaterás neveket mondani akikkel ha harcolok akkor tudom hogy olyanok akik majd továbbadják a terméket.
Gondolok itt olyanokra mint dc2000 aki gyakran licitál olyanokra amik nekem kellenek.[ Szerkesztve ]
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
fardem
aktív tag
válasz AndrewBR #5878 üzenetére
Az hogy olcsón sikerül megcsípni valamit, az csak a gyorsaságon múlik. Vagy egész nap ülj a gép előtt és figyeld az aukciós oldalakat.
Ha valami jó áron van, akkor nem szabad hezitálni. Volt is itt régebben erről vita, hogy olcsón vesz valaki valamit, majd újra eladja haszonnal.
Nézd csak meg a Ghandi gyereket. Pár eladó tudna itt mesélni róla.
De ne izgulj, én a SEGA-t nem preferálom.
-
mirci18
addikt
Most éppen Gameboy advance vásárlásán töröm a fejem.
De van számomra egy kérdés.
Elvileg minden advance sp odellnek van háttérvilágítása.
Akkor az újabb asg-101-nek miért erősebb az asg-001-hez képest?
Lehet az asg-001-en fényerőt állítani mert gondolom csak jobb mint az alap advance.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
Azért talán valahol igaza is van.
De nem akarok okoskodni mert én Gamecubban utazok nekem is van 32 játékom.
De azok izlésesen elrejtve.
Csak kár hogy kevés időm van játszani velük.
Nekem is az asszony panaszkodik időnként de ez érthető a nőket ez nem érdekli.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
AndrewBR
senior tag
Egy kicsit bosszantó,
mikor 6. megtekintőként
-késő este- előtted valaki
"elviszi"
Mega Drive-ra a
Skelton Krew című játékot
fillérekért?Ezúton üdvözöllek kedves
ismeretlen
éjjeli bagoly!A.
-
Aramir
őstag
Az a bazidrága kazi végül még sem kellt el: [link]
Pedig 700 pozitívja volt a "vevőnek" Úgy látszik, ez nem csak idehaza szokása 1-2 emberkének...http://retrocovers.uw.hu http://aramir.uw.hu
-
Aramir
őstag
Helló! Nem sárgakazettás gép kell véletlenül? Arra volt Contra meg Tank elterjedve. Ha igen, akkor mindegy milyen a gép, csak sárgakazettás legyen, nem csak Sega kinézettel létezett. Az apródon láttam 1-2-t: [link] [link]
Sega kinézettel újat kizárt, hogy találj, kb 10-15 éve volt kapható.http://retrocovers.uw.hu http://aramir.uw.hu
-
Papa18
tag
Üdv.
Nincs valakinek eladó sega mega drive 2 eladó konzolja?
Hol lehet kapni újat ha van még?
Illetve játékokat hol lehet beszerezni?
Contra meg super tank meg ilyesmi érdekelne.
Rámtört a retró.
Szegeden kellene, esetleg cserepes sori piacon van szerintetek?[ Szerkesztve ]
-
t256
őstag
válasz Armitage #5853 üzenetére
Akkor most szépen leülsz, bezárkózol a szobádba és addig ki nem jössz, amíg végig nem játszod mindegyik játékodat!
Elég masszív gyűjtemény. Biztos sok időbe telt ezt mind beszerezni.
Én ennyire azért nem akarok belemenni. Csak azokat a játékokat fogom beszerezni, amiket régen akartam, vagy meg is volt és nagyon tetszettek.
SNES-em és PSX-em volt, rengeteg játékot kipróbáltam erre a két konzolra, így elég sok játékot be akarok szerezni hozzájuk.A Sega akkoriban kimaradt.
Ezért van Mega Drive-ra összesen 6 darab játékom és 15-nél több nem is lesz.Ma egész nap Saturn játékokat néztem youtube-on, valamint elég sok Angry Video Game Nerd-öt, így el is döntöttem, hogy nem veszek se Saturnt, se NES-t.
Saturnra egyszerűen nem találok olyan játékot, amiért érdemes lenne beszereznem. NES-re lenne egy-kettő, de ezeknek a játékoknak a nehézségi szintjéhez nekem már nincs türelmem.Amit viszont be fogok szerezni az egy dobozos Gamecube.
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
adalbert1
veterán
válasz AndrewBR #5841 üzenetére
Szívesen birtokolnék egy ilyen kontrollert, de a gond az lenne, hogy valószínűleg a szekrényben állna , inkább valami olyan kellene, amit nyugodtan amortizálnék játékkal, de nem lötyögne a d-pad és a gombok sem.
Compaku: ez is jó vásárlás volt, csak magában a Super Mario All Stars drágábban szokott menni. Szerintem ez az egyik legtöbb value-val rendelkező videójáték, illetve nekem pl. a felújított Super Mario Bros. 3 sokkal jobban tetszik, mint az eredeti NES változat. -
AndrewBR
senior tag
A.
-
AndrewBR
senior tag
Én voltam még így anno, mikor elkezdtem a gyűjtögetést... 1db aztán kettő négy... sok...
Speci tartó helyet kellett csináltatnom végül.Aztán ha unalmamban rám jött a törölgetés-portalanítás, ki kellett pakolnom mindent a szőnyegre aztán úsztam a konzolos cuccokban mint Dagobert bácsi a pénzében.
A.
-
Armitage
tag
válasz AndrewBR #5846 üzenetére
A hétvégét a rendes konzolos játékkal ,a gyűjtő meg a gyűjteménye rendezgetésével tölti.
Az MS kontroller már a többi között van és azóta lett még három másik is mellé.Más gyűjteményét előszeretettel nézegetem.Jó tudni hogy nem egyedül vagyok "elmebeteg" és később egy esetleges üzletelésnél is jól jön ha tudom kinek mije van.
-
AndrewBR
senior tag
Ma nem ír senki semmit?
A.
-
Rezuhu
aktív tag
A Skies of Arcadia-t a vaterán ütöttem le, 7.5k volt.
Felhívtam az eladót, aki éppen kint árult a PeCsa-ba, így kimentem hozzá a játékért.
Volt még kint pár játéka + egy dobozos DC-je, amit ha jól láttam 15k-ért rakott fel a vaterára.
A többi játéka német volt, így azokat otthagytam (DoA + Grandia 2 + még valami).
Nekem megérte a dolog, mert a Skies of Arcadia ilyen állapotban az angol ebay-ről lényegesen több lenne.
Más eladóknál főképp az újabb konzolokhoz volt játék, a retro játékok sajnos mind a hulladék kategóriába voltak sorolhatóak. Volt egy kartondoboznyi ps1-es játék, 4-5 kartonnyi Ps2 + Xbox, néhány db snes kazetta + GBA + NDS, de csak a sport és egyéb töltelékjátékok.
Azokból nem hoztam el semmit.[ Szerkesztve ]
-
t256
őstag
Azt hittem olcsóbban elhoztad. Mondjuk 1000 Ft/darab.
Egyébként milyen volt a felhozatal? Láttál valami jót?
Jövő hét szombaton szabadnapos vagyok, lehet kimegyek.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
Compaku
tag
Ha már így mindenki a "kincs" találásról beszél, engedjétek meg hogy megosszam. [link] Pár napja, aprodon 3e-ftért sikerült elhoznom, SNES-t a játékokkal és a karral
[ Szerkesztve ]
PÜ-re illik válaszolni!
-
ArtentoRedas
tag
Szerintetek egy alap Sega Mega Drive 32X (doboz, minden nélkül), mostanság mit kóstálhat a piacon.
[ Szerkesztve ]
-
AndrewBR
senior tag
válasz ArtentoRedas #5838 üzenetére
Oh köszönöm. Ki pár évvel ezelőtt korán kel, aranyat lel.
Komolyan: 06:00-07:00 körül illik kimenni ha első kézből szeretne valamit találni az ember...
De ettől csak az a kiváltságosabb helyzet ha félreteszik (nekem)A.
-
AndrewBR
senior tag
válasz ArtentoRedas #5836 üzenetére
Nem volt pofám hozzá...
Megelégedtem azzal a 3e forintal.
Szép állapotú tényleg. Karcmentes.
Kitenném de már teleraktam képekkel eme oldalt aztán még a végén
mérgesek lennének rám...A.
-
AndrewBR
senior tag
válasz ArtentoRedas #5833 üzenetére
Tökéletesen működik, írtam hogy azóta is a polcomon van.
Eredetileg MD1 volt rajta toldóval, anélkül pedig ugye mehet rá az MD2 is.
( táp - képkábellel )15 + 8 x 2 - 30 osztva 5 - 0.2 = a megoldás mint eHUF.
A.
-
AndrewBR
senior tag
válasz Sunsetjoy #5830 üzenetére
Ja értem... Igen, nincs semmi jelzés rajta. (JP)
Amúgy ilyen piacos-turis storykból van egy zsákkal nekem, de nem untatnék senkit vele.
Viszont még egy de lehet kettő lesz.
2-3 éve szombati piac alkalmával sikerült kifogni egy szép faberakásos atari 2600-as gépet...
( 6 gombos változat ) másnap pedig ugyanazon a helyen a többi kiegészítőit is megtaláltam.
/ szerencsére /de a legjobb mikor egy ugyanilyen kirándulásom alatt hirtelen megláttam egy MD1-est Mega Cd-vel összerakva.
Nem mutattam heves izgalmamat az árus felé csak annyit kérdeztem mennyibe kerül az az izé...
( more ) srác átpasszolta a kérdést a főnökasszonynak: "Mááááríja... há mennyi ja NINTENDOÓÚÚ?"Gondoltam magamban sokat értenek hozzá....
Azóta is szépen mutat a polcon.
A.
-
t256
őstag
Pár hónapja voltam. Csak X360 és PS3 játékok. Egy standon volt PS2. Rezunak szerencséje volt. El sem meri mondani mennyiért vette.
Tényleg nem olyan már a Pecsa mint régen volt. Kapszulás kávé viszont van rengeteg. Még Lavazza Blue is, amit az irodákba kihelyezett gépekhez adnak.Egy haverom mondta, hogy a Discoveryn valamelyik licit vagy raktárvadászós műsorban találtak egy régi Atari konzolt. Természetesen volt egy gyűjtő akinek el tudták adni. Nem kevés dollárt fizetett érte és ki sem próbálta csak kirakta a polcra.
Na az ilyen műsorok miatt hiszik azt az emberek, hogy megfognak gazdagodni mindenen, ami régi.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
Sunsetjoy
tag
válasz AndrewBR #5827 üzenetére
Egész pontosan Philips CD-i 370, az egyik hordozható multimédiás változat. Komoly találat volt!
Arra gondoltam a Rampage edition esetében, hogy maga a Jurassic Park: Rampage edition hivatalos játék, nem kalózjáték. De aztán észleltem, hogy a csomagolás hibázik
A Google csak akkor az igazi barátod, ha értesz angolul :) | http://sunsethungary.atw.hu/
-
AndrewBR
senior tag
Hát...
az elmúlt két hónapban találtam már Pokédexet is,
kvarcjátékot, Gb advance kazettát, eredeti Nintendo kézi gép tokokat...Tesóm pedig azóta is emlegeti hogy jó néhány évvel ezelőtt
( kb 2008 ) DOBOZÁBAN Sega Dreamcast...Pl mint nálatok a Pecsa, nekünk is van ám remek bolha
piacunk... a sz.tól a repülőig minden.Így találtam nemrég egy Philips CD-I-t.
SakmaN vette meg végül...A.
-
AndrewBR
senior tag
válasz Sunsetjoy #5818 üzenetére
Üdv!
Sunsetjoy: A Rampage Edition nem kalózprogram-hogy érted?
Igen, mindenki ott próbál szerencsét, ahol tud!
Én ma speciel egy angol turkálóban akadtam rá...Sajnos Steve, John vagy Michael angol fiúkák
nem vigyáztak a mario kart-ra,
innen látszik hogy rogyásig játszottak vele...A.
-
t256
őstag
válasz Sunsetjoy #5818 üzenetére
Csak felméri a terepet. Van-e rá igény, mennyit érhet, stb.
Ha tizen tesznek Neki ajánlatot már jól érzi Magát és büszkén pakolgatja a gyűjteményét.
Esetleg az egyik érdeklődőnek mond egy irreálisan magas összeget és ha a palimadár belemegy, akkor eladja.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
aya
addikt
Van egy eladó full settes Vampire's Kiss játékom 80.000ft-ért
Ja nem akarom eladniMostanában elég sok gyüjtemény landol neten, szinte bármi beszerezhető.
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
Sunsetjoy
tag
AndrewBR: A Rampage Edition nem kalózprogram aamúgy
Egy kérdés, mivel nem vagyok benne a gyűjtő-eladó bizniszben retró terén...
Annak mi értelme hogy felrakja, és tudja hogy rossz az ár, csak hirdeti, illetve eladni nem akarja.
Az asszonynak akarja mutatni, hogy "látod, én felraktam hirdetésbe, de nem akarják elvinni?"Vagy miért?
[ Szerkesztve ]
A Google csak akkor az igazi barátod, ha értesz angolul :) | http://sunsethungary.atw.hu/
-
-
AndrewBR
senior tag
válasz adalbert1 #5811 üzenetére
Hát... vadászni kell.
Mondjuk speciel ez jofogáson egy hirdetésben volt. Abban a percben láttam meg mikor feltette.
Utam volt ma Pestre, el is hoztam.
Amúgy mindenkire rá kell kérdezni.
( ki tudja kinek mi lapul a szekrényében )Piac a másik alternatíva.
Visszatérve a JP klón-ra, engem üldöz ez a cím.
A harmadik már a kezemben, de ez dobozos kivitel. Még jobb.
VALAKINEK NINCS EGY SIMA JURASSIC PARK Eladó??? Lehetőleg dobozos...
A.
-
adalbert1
veterán
válasz AndrewBR #5801 üzenetére
Ti honnan szerzitek ezeket a játékokat? Vaterán alig van valami érdekes... Ma voltam a Playmaniában, de sok újdonság nem volt, elhoztam egy Quackshot/Castle of Illusion, NBA Jam TE és Sonic 2 játékot. Másik nagyobb, retro konzolokkal foglalkozó boltot tudtok még Budapesten?
-
t256
őstag
válasz mirci18 #5808 üzenetére
Itt egy Nintendo Famicom teszt.
Ez az eredeti 1983-as japán gép. Benne egy eredeti sárga Super Mario Bros cartridge.Vajon az európai kazetták miért voltak ilyen nagyok? Összehasonlító kép
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
PHM
addikt
válasz mirci18 #5808 üzenetére
Többnyire használhatók voltak az eredeti konzolokban is.
Mivel - gondolom - a hardvert nem sikerült tökéletesen lemásolni,
egyes szoftvereken kicsit módosíthattak, hogy fussanak a klónokon.
Ezek a szoftverek nem, vagy hibásan futnak az eredeti NES-en,
illetve ugyanez visszafelé is igaz, azaz bizonyos eredeti játékok nem,
vagy hibásan futnak a NES klónokon.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
mirci18
addikt
Van ezekről a kalózkazettákról valami magyar ismertető.
Mert gondolom kalózkazettából is volt több tipus.
Ha már itt tartunk azt tudom hogy a régi sárgakazettás tv játékok a japán nintendo vonal másolatai voltak.
De ezeket a sárga kazettákat lehetett használni a japán gépekben?Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Aramir
őstag
A copyright szövegeket kapásból leszedik Minha az javítana valami azon, hogy kalózkiadás
Kidobva ne legyen, én pl gyűjtöm őket. Nyilván az értéke kevesebb, mint az eredetinek, de mint érdekességet megszoktam tartani, még ha eredetiben meg is van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest