- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- SSD kibeszélő
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
shinmegaten
aktív tag
válasz voodoo98 #15134 üzenetére
NES-en egy converter nem tudom mennyire játszik a VHS-szerű adagolás miatt. Everdrive NES-sel vagy Powerpak SD kártyás megoldásokkal mehet, de az meg nem az eredeti kazetta.
De várjunk csak, hisz a Lost levels csak japánban jelent meg, tehát NTSC-J, Japánban pedig, mint ismeretes, csak a Famicom létezett, a maga kicsi kis színes kazettáival és felül adagolós megoldásával. Nem tudom, hogy létezik-e olyan átalakító, ami lehetővé teszi a játékot, a NES és a Famicom formatervezésének különbségei és az így adódó problémák miatt.
Tovább megyek:
a Lost Levels véletlenül nem FDS exkluzív játék? (Famicom Disk System) Mert akkor totál meg vagy lőve. Nem is olyan rég az egyik honosítópartnerem készítette el a Lost Levels honosítását és ellenőrzéskor nem is találtam másképpen meg, csak FDS ROM-ban!A SNES-es Super Mario All-Stars részeként is megjelent Lost Levelst tudnám ajánlani, mint alternatívát. Igaz, hogy remake, de több a semmitől.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest