- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
De a lenyeg:
The SAS backplane connector was designed to accept either a SAS drive or a SATA drive, while making provisions for a dual-ported SAS drive. SAS connectors add a notch to the SATA connector to ensure that SAS drives can only be plugged into SAS systems. This is required because SATA host controllers do not understand SCSI protocols and will not recognize a SAS drive. Notching the SAS drive connector prevents a SAS drive from being plugged into a SATA host controller, which would result in a non-functioning drive. -
kraftxld
félisten
Nekem teljesen bejött, össze sem hasonlítható egy SATA-val vagy IDE-vel. Nem fosta össze magát, ha elkezdtem 4-6 virtuális géppel játszani egy tömbről
Közben pedig a gép nem lassult (feltéve ha bírta a proci) rendszertöltés, meg az alakalmazások közötti váltások is villámgyorsak voltak.
-
kraftxld
félisten
Ha nem hivatalosan boltból veszed akkor nem drágák. (Én pl már jó ideje nem tudok eladni 2 db 36GB-os 15000rmp-es seagate cheetah-et,összesen 30K-ért, meg az Intel SRCU42E vezérlőm is 28-ért ment el a bolti 144+fa helyett
)
Összességében nekem nagyon bejött, csak más miatt kellett eladnom őket. Melegedni melegszik meg hangja is van, de nem veszélyes. -
kraftxld
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Hikvision 512GB nvme ssd
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 4TB Seagate HDD / Kingston NV2 1TB SSD
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest