Hirdetés

Aktív témák

• miller

tag

Lenne pár kérdésem:

Mit jelent az SB Surround Mixer-ben az Ac3 Decode be és kikapcsolása, nekem nem változik semmi be és kikapcsoláskor. Ha bekapcsolom az AC3 Decode-ot még be kell hozzá kapcsolni az SPDIF Only-t is?

Az Sb Live 5.1 hangkártya panelén (belül a gépben) ugye sok be és kimenet van, engem a kisebb, azt hiszem digitális bemenet érdekelne, mi célt szolgál? Esetleg ezt kell összekötni a DVD meghajtó digitális kimenetével? Egyáltalán milyen digitális jel jön ki a DVD digitális kimenetén? (Audio? Video? Audio+Video?)

A konfigom:
    - SB Live 5.1 Value
    - Azona Home Theatre 5100 5.1-es hangrendszer (A hangkártyából az analóg kimeneteken kapja az Azona erősítője a hangcsatornákat, nincs digitális bemenet)

Szoftver problámák:
    Az SB Sorround Mixerben 5.1 re állítom a Speaker Setup-ot de néha magától átáll 2 vagy 4 hangszóróra, okozhatja valamilyen program pl: game, Winamp?

Az Ac3 filtertől is mindig a plafonon vagyok mert nem képes megjegyezni az output beállításokat, alapbol az output mindig spdif, 5.1 helyett és ha Ac3-as DivX et nézek mindig be kell állítani 5.1-re, ez akkor zavaró ha 2 cd-s a film. Van vlamilyen más Ac3-as codec vagy filter?

Aktív témák