- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gigabyte alaplap topik
- Őszköszöntő hardverkeverék
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Apple MacBook
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
Edgeri
senior tag
Szia!
El kell, hogy keserítselek, mert szerintem sehol. Ha jól tudom amióta a Diamond megvásárolta az S3-at, azóta nem nagyon kreálnak drivereket.
Nekem Savage4-em van/volt és win2000-re pakoltam. A hozzá adott eredeti driver sem képes kihasználi a 3D-s teljesítményét. Még a directX diganosztikája sem jeleníti meg a direct 3d grafikát
("C:Program FilesdirectxsetupDxDiag.lnk").
Gyakorlatilag olyan mintha nem lenne 3D-s kártya a gépben csak valami jobb PCI-s.....
Személyes véleményem szerint nem nagyon fogsz drivert találni, és jobb lenne egy olyan gyártó után nézned, akik azért odafigyelnek az update-re. Ma vettem egy Asus MX400 kártyát pontosan e miatt. -
mikro
csendes tag
Ha valaki esetleg tudna egy kis segítséget nyújtani, hogyan lehet bekapcsolni savage2000 ben a hardveres t&l (s3t&l)- t ? Továbbá hol lehet találni egyáltalán Win xp hez drivert?
Aktív témák
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gigabyte alaplap topik
- Fogyjunk le!
- Őszköszöntő hardverkeverék
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Rog Falchion Ace bill,Rog Impact 3 egér,Rog XG27ACS-W monitor,ROG xxl egérpad, secretlab monitor arm
- új Philips Evnia 49M2C8900AM - óriás QD-OLED Ambiglow - 5k, 240Hz, 1800R, DisplayHDR 400, DTS Sound
- LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor ! / 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK !
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- LG UltraGear 45GS95QE-B OELD Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest