- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topik
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo84
aktív tag
meg van mit kell csinálni. ''moonman'' megmondta.
sajátgép/kezelés/lemezkezelés/... innét már pofon egyszerü -
gergo84
aktív tag
a bioszban semmit nem tudok állítani, de ott is megjelenik és berakja második winyonak...
-
gergo84
aktív tag
de alul van valmi táblázat szerüség, ott nem jelenik meg kötet, a régi winyomnál igen. probáltam azt, hogy winxp telepitek, s majd az leformázza meg ilyenek, de az is csak a régit látja...
-
gergo84
aktív tag
igy van
ha tulajdonságokban rákattizok a ''kötetek'' fülre:
lemez: lemez 1
tipus: alapvetö
állapot: online
particio stilusa: fö rendszertöltö rekord (mbr)
kapacitás: 38201 mb
szabad t.: 38201 mb
foglalt l.: 0 mb -
gergo84
aktív tag
Ja a winyo hátulján nincs jumper felrakva, lehet kéne rá?
-
gergo84
aktív tag
Nos vettem egy mezei 40gb-s satát. beraktam a gépbe. bekötöttem. az alaplap egyböl felismerte kiirta a nevét. a winxp is a lemezmeghajtóknál jelezte hogy van uj winyo, tulajdonságoknál nuku particio meg inicializálás, gondolom particionálni kellene majd formázni.....megakadtam. (az intézöben még nincs uj meghajtó)
amikor elinditottam a gépet és bejött az a rész ahol a sata cuccok vannak felsorolva, megnyomtam a tabot asszem, bejött valami panel, ''create array'' valami ilyesmik voltak oda irogatva, ott kéne valamit kreálni?
amugy nem tudtam kiválsztani semmit...
én nem akarok rá rendszert installálni, csak kiegészitöként akarom használni.
zenének filmnek, játéknak stb.. -
siofok
őstag
nekem nincsa biosba olyan hogy ''outheer boot device''sajna.vagy nem jó helyen keresem,de mondjuk mindenhol megnéztem.meg ez a first,second,third számokkal vannak jelölve ugye?legalábbis a szó eleje?
angol tudásom nulla.bocsi.mert ott nekem még van engedélyezve a floppy,meg valami yukon akármi.a 40-es vinyón meg hiába rakom át a jumpert ua-z a helyzet.
-
törölt tag
Nálam Asus lapnál le van tiltva a ''First Boot Device'', a ''Second Boot Device'' és a ''Third Boot Device'' is (Disabled), igy azokat nem nézi, a boot lefolyása is gyosabb lesz. Találsz egy ''Other Boot Device'' fület, azt kapcsold be, ott fogja látni a S-ATA vinyót.
Amúgy az átjumperolás is segithet, nézd meg ''Master''-en van-e a 40 gigás, ha igen, rakd át ''Slave''-re. -
siofok
őstag
sziasztok abba kéne segitség hogy a gépembe most lett rakva 1 sata winyó,amin a rendszer van,+rekbe sztem volna rakni 1 40gb maxtort.de amikor a 40-es rekket visszarakom,akkor arrol akar bebootolni a gép mindig.asus p4p800-as alaplaprol van szó.ha valaki tudna segitteni hogy a biosba hogy kell beállitani,vagy a rekkbe ami van winyó azt kell -e átjamperolni,vagy mit csináljak?eddig az egyetlen megoldás az volt,hogy amikor visszaraktam a rekket, a biosba átkellet állitani a hard disk drivet.légyszi segítsetek!az angol tudásom gyatra,ugyhogy a biosos ötleteket szó szerint légyszi.előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Filmvilág
- Google Pixel topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- WD SN850X 2TB Nvme SSD (garis 2028-ig)
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged