Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• laci984

csendes tag

Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni. Egy hónapja vettem egy gépet, amiben Hitachi 1 TB-os HDD van. Sajnos elég hangos és találtam egy fórumot, ahol írták, hogy van a Hitachinak egy nagyon jó (feature tools) programja, ami sokakon segített.

Én elég gyenge vagyok IT-ből, ezért nem is sikerül használnom. A hitachi-n 3 fájlt látok (diskette creater, binary diskette, cd image). Ha jól tudom a cd image-t kell letölteni. Leszed egy iso fájlt. Azt berakom dtools-ba akkor kapok kb négy fájlt és egy Dos mappát benne pár fájllal. A tipikus dos parancssorra nem csinál semmi semmit.

Mit kéne tenni. Ki kellene írni ezt az iso fájlt egy cd-re. Majd bekapcsolni úgy a gépet, hogy ez a cd legyen benne? (Nem próbáltam, feleslegesen nem szeretném a cd-ket pazarolni.) Ekkor talán behozza azt a beállítást? Ott azon belül mit kell beállítani? Sokan írtak egy csuszkáról amit 100-250 körüli értékeken lehet tologatni. Az ftools felhasználóijában egy csuszkát látok de azon nincs szám, csak battery life és performance. Ezen kell változtatni, vagy mást kell keresni? Ha mást akkor hol?

Előre is köszönöm a segítségeteket!

Új hozzászólás Aktív témák