- Milyen monitort vegyek?
- VGA-t károsító ASUS deszkák: a gyártó kínai részlege komolyabban veszi a dolgot
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- Autós kamerák
- Hobby elektronika
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbo03
őstag
válasz
Burege@r #431 üzenetére
A sebességével azért is lehet gond mert már töredezett. A Patas vinyókkal sosincs annyi szívás mint a Satákkal mert a Sata vinyók sokkal érzékennyebbek az átviteli zajokra. Jah meg sok gondja lehet, lehet h egy virus fogja meg a másolásba, vagy nem tom sajna. De sztem szedd le a legujabb drivert a Sata vinyóhoz hátha csak az a baj. Jah meg a Sata-s vinyók nem szeretik az FSB emelést. De modom naon sok baja lehet. Sztem csinálj egy scandiks-et meg egy defragot meg át is ellenőrizheted a vinyót pl HD Tune-nnal meg rakd flé a legujabb drivert. Vagy lehet h csak egy szerüen a winfos a sz*r. De turd át a totyikot hátha volt már vlkinek ilyen gondja. Sajnálom h nem tok segiteni. Ezt a másolási problémára irtam.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen monitort vegyek?
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VGA-t károsító ASUS deszkák: a gyártó kínai részlege komolyabban veszi a dolgot
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Sandisk Extreme Pro Portable külső SSD 2TB 2000 MB/s
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- BONTATLAN/Samsung Portable T7 Shield 2TB
- BONTATLAN/Samsung Portable T7 Shield 1TB
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest