Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dany27
őstag
Csatlakozok én is egy selejtes WD winyóval a táborhoz! Haverom is nem rég panaszkodott h vett egyet iPonból azt először csak az volt furcsa h dupla sebességel megy 150 körül most meg már 300 Feletti bad sector van rajt! De nem igaz hogy nem cserélik ki ??
Nekem volt egy Samsung HD501LJ-vel gondom. Gamelek azt egyszer csak hop megfagy a game. Restart ekkor már nehezen ismerte fel a winyót majd XP betölt hatalmas kerregés és mit látnak szemeim 1300 Bad sector!!
Nah szépen teszt kinyomtat winyóhoz csatol és vissza szó nélkül lett cserélve! És ez egy egy napos történet egyik nap beraktam másik nap halott!Am én a helyedbe párszor teli pakolnám a winyót adattal mert párszor csak elhalad azon a részen is a fej így jó eséllyel szaporodnak a rossz szektorok
Igaz h oda nem fog írni mert tudja h rossz de mivan ha jó részen is van egy kis cucc ami majd megteszi a hatást 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen alaplapot vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lexus, Toyota topik
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nah szépen teszt kinyomtat winyóhoz csatol és vissza szó nélkül lett cserélve! És ez egy egy napos történet egyik nap beraktam másik nap halott!
Igaz h oda nem fog írni mert tudja h rossz de mivan ha jó részen is van egy kis cucc ami majd megteszi a hatást