Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi 007
őstag
Nem a táppal van baj! (FSP Blue Storm 500W)
Fos a winyó mert egyszer látja egyszer nem holott a másik 2 winyóm nem csinál ilyeneket...
Próbáltam partíciót létrehozni rajta nagy nehezen elszenvedett odáig aztán benyögte hogy: "A telepítő nem éri el ezt a lemezt"
Majd rányomtam partíció törlésére bevágta a kék ablakot "setupdd.sys"-re hivatkozva...
Aztán fogtam mellédugtam a másik Samsung winyóm amelyiken volt rendszer is kb 2 percnyi bootolás (és 5 percnyi felismerés) után HDD Sentinel szerint már kapásból van rajta 2 hibás sector!
Azért egy zsír új winyó nekem ilyen mixeket ne verjen...
3év garis úgyhogy végülis no problem de azért örültem volna egykis plusz helynek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 980 PRO 1TB M.2 Heatsink Gen4 OEM SSD
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordás- Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- 480 gb Crucial SSD (HIBÁS)
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest