- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
benjamin
tag
válasz
Sz.Miki #3147 üzenetére
Helló
Olvasgattam más fórumokat és ezt egy másik fórumon találtam, neked is segíthet.
A fórumon irta a hasonlócipőben járó kolega, Eseményazonosító 51:
Ha valakit esetleg érdekelne még a probléma megoldása, akkor elmondom, mert sikerült orvosolni. Végül is a megoldást ez a link adta: http://www.hardwareanalysis.com/content/topic/12946/
Sok mindenről szó van itt, hibás meghajtószoftverről, hibás hardware-ről egyaránt. Végül nekem az segített, amit ennek a fórumnak a sorai között is lehetett olvasni, hogy a SATA vezérlőnél (Sajátgép > Tulajdonságok > Hardver > Eszközkezelő) ki kell kapcsolni a Command Queue támogatást - persze ezzel elvileg kisebb teljesítményt nyújt a diszk, én jelentősebb teljesítményvisszaesést nem tapasztaltam. Amióta ezt kipróbáltam, nem akarom elkiabálni, azóta egyszer sem fordult elő a kezdeti jelenség. A Microsoft support oldalán olvasottak alapján MS dll file lehet a bűnös, kérdés csak az, hogy lehet-e orvosolni hogy használni lehessen a CQ-t.Ezek alapján az nvidia driverrel van a gond, ami nem támogatja normálisan a CQ-t
Sok sikert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest