- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
benjamin
tag
válasz
s7evcsenko #3087 üzenetére
Sorry
Információ a tápról nem volt, nekem meg egy gagyi volt, ezért én erre gondoltam.
Bocs hogy probáltam segíteni.A nagyméretű fájlok kezelése a Fat32 rendszerekben korlátozva vannak, azonban az NTFS-nél ez már nem okozhatna problémát.
Azonban egyes XP verziókban még frissités után is jelentkezhetnek kisebb kezelési gondok, főleg hogyha a nagyméretű fájlok épp a merevlemez úgy kerülnek tárolásra, hogy nagyon szórtan helyezkednek el az adatok a sok töredék miatt.
Töredezettségmentesítés? Ha sokat telepítesz, törölsz egy idő után telelesz töredékekkel amiket jobb ha rendezünk? Csak tipp, de ahogy ez akár lassulást is okozhat egy próbát talán megér.A konfigod elnézve a táp éppen határon használod. A 420W aktív PFC mellett is 76% hatásfokkal kb 320 W, ami elnézve a cuccaidat terhelt állapot mellet kb 300 W lehet. Nincs sok tartalék!!
-
Imco
őstag
válasz
s7evcsenko #3087 üzenetére
Hát... Lehet hogy elfáradt már a táp! A konfigodat nézve, nem egy energia takarékos cucc!
Bizti hogy sokat sziv!
Sajnos mikor az enyémmel ilyen volt akkor is simán játszottam és vagy 4 vinyót kinyirt a táp!Nem értettem az ok-okozati összefüggést, de jobb hiján kicseréltem! Megjavult!
HA igen akkor az sima tömöritési hiba és nem a vinyó büne!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest