Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mucsácsó
tag
válasz
Cyberslider
üzenetére
Az XP-t Seagate-tel tettük fel, mivel csak azzal akaródzott felmenni =/
XP telep előtt is lett partícionálva, majd a ''maradék hely'' XP alatt lett formázva a SATAn, alapvetőn. És igen, aktív a partíció, látszódik mind2. (+a Seagate)
Nah és ezek a rendszerindító fájlok? Ezek hol találhatók, és mit kéne velük tenni?

Bocs, de ehhez nagyon láma vagyok...
SATA amúgy sehogy nincsen jumperelve, ez nem tudom hogy jelent e valamit...
De az zavar nagyon nagyon, hogy lehúzom a Seagate-et, akkor nincsen SATA vinyó. Mert úgy jó lenne, akkor nem kéne választanom, hogy melyik vinyóról bootoljon. Legalábbis paraszti ésszel így képzeltem el, de asszem ez nem teljesen így van..
Meghát nagyon nagyon megkavar engem ez a sok vinyó egyszerre, főleg telepítgetésekkor. =/
Volt valakinek hasonló ehhez problémája? Már nagyon sok helyen kértem segítséget, nem segített senki sem...Remélem bennetek nem kell csalódnom!
És tényleg, dél óta itt szenvedek már, és azért sem sikerül igazán rájönnöm, hogy mi a baj.
Kicsit más dolog ez a SATA, mint a ''sima'' IDE...
Remélem tudtok valamit mondani, segíteni, nagyon nagyon nem akarom, hogy ''szerelő'' legyen belőle!
Rég volt már gép szerelőnél, nem is szeretném megint elvinni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- Western Digital Black SN770 2TB (Gen4)
- Seagate Barracuda 1TB 3,5" HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest